Acasă / SPORT / 0-3 fără drept de apel!

0-3 fără drept de apel!

cs mioveni-petrolul ploiesti- fotopress-24 (24)CS Mioveni II a pierdut categoric confruntarea de vineri contra echipei Petrolul Ploiești cu scorul de 0-3. Deși au exista ocazii Mioveniul a ratat fiecare șansă care li s-a oferit în fața porții. În minutul 14 Petrolul avea ocazia să deschidă scorul prin Chindriş care a şutat ca din tun, de la 30 de metri, dar mingea a ocolit butul stâng pentru numai câţiva centimetri. Petrolul a trecut la conducere la scurtă vreme după ce soarele a ieşit din nori.În minutul 27 au deschis scorul după ce ARNĂUTU a marcat, cu capul, din 6 metri. Repriza a doua a debutat cu două mari ocazii de gol, câte una la fiecare poartă.cs mioveni-petrolul ploiesti- fotopress-24 (16) Prima dată Antoche a reluat cu capul, din 6 metri, un balon excelent centrat de N. Popescu (55), doar “transversala” opunându-se majorării scorului. După câteva minute Arsenică a ajuns faţă în faţă cu Bolboaşă dar a şutat cu ochii închişi, exact pe plonjonul acestuia! În minutul 56, din lovitură liberă directă de la 20 de metri, POPESCU a marcat în stânga lui Preda. La nici câteva minute ploieștenii au închis tabela de marcaj vu golul lui Popescu care a reuști să facă dubla! De la meci nu au lipsit nici jucatorii de la CS Mioveni care au urmărit cu interes acest meci! Bineînțele că nu a lipsit nici primar Ion Georgescu care a cerut insistent ca în meciul de sâmbătă Gugu să nu joace! Cu siguranță galeria celor de la Petrolul este una dintre cele mai spectaculoase! Aceștia nu s-au oprit o clipă din cântat și și-au susținut favortiții pe tot parcursul meciului.

CS Mioveni: Preda (cpt) – Lazăr, Boşneag, Bălan, Alexe (79 Tărâţă) – Mierlea, Comănescu – Mincă, Arsenică, Fulga (67 Marinescu) – Mormolea. Antrenor: Marius Stoica.

Petrolul Ploieşti: Bolboaşă – Catană (46 Puchea), Antoche, Frâncu (34 N. Popescu), Velisar – Olaru (46 Puchea), Chindriş – Ciocâlteu, Cl. Tudor (cpt) (79 Stănescu), Saim Tudor – Arnăutu (79 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore

M.M/ FOTO Gabriela Neacșu- Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - pandurii (3)

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar