Acasă / EVENIMENT / A ajuns în spatele gratiilor pentru furt

A ajuns în spatele gratiilor pentru furt

Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor, după ce poliţiştii au stabilit că este suspectat pentru comiterea unor infracţiuni de furt.

„Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Buzoeşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a rezultat că, în ziua de 8 aprilie, un bărbat din comuna Izvoru ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o gospodărie de pe raza aceleiaşi localităţi. Prejudiciul, în valore de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de jumătate”, ne-a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş. Este vorba despre Valeriu I., de 40 de ani, din localitatea precizată, care sustras diverse bunuri atât din casa, cât şi din magazia unui consătean. Împricinatul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei argeşene. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive.

 

Extinzând verificările, oamenii legii au stabilit că cel în cauză este recidivist. Cu mai mulţi ani în urmă, el a mai fost cercetat, judecat şi condamnat la închisoare tot pentru furturi. Întrucât există suspiciuni din care rezultă că bărbatul are mai multe asemenea fapte comise atât anul trecut, cât şi în cursul acestui an, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ControlTir01

Prins cu magnetul la tahograf

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar