Acasă / EVENIMENT / A căzut printre balustrade şi a murit

A căzut printre balustrade şi a murit

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un mod stupid, am putea zice, după ce a căzut de la etaj pe casa scării unui bloc din Câmpulung. Evenimentul a avut loc ieri-dimineaţă în blocul 13, scara A, de pe strada Gruiului (de aici şi denumirea cartierului Grui) din municipiul de la poalele Mateiaşului.

CazutEtaj01A chefuit la un prieten
Din primele date rezultă că este vorba despre Constantin C., de 54 de ani, care locuia chiar pe scara şi în blocul amintite. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi stat, împreună cu nişte prieteni, la un chef acasă la unul dintre ei, care locuieşte la ultimul etaj al imobilului. Pe la ora două a nopţii petrecerea s-a terminat şi Constantin a plecat spre apartamentul său situat la primul etaj. De aici încolo nu se ştie exact ce s-a întâmplat. Cert este că bărbatul nu a mai ajuns acasă. În împrejurări care urmează a fi stabilite, în timp ce cobora treptele s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime printre balustradele de pe casa scării. Bufnitura produsă la contactul corpului cu podeaua de beton a atras atenţia unui locatar de la parter, care a ieşit să afle despre ce e vorba. L-a văzut pe Constantin zăcând inconştient cu o pată de sânge sub cap.

Decedat la spital
Vecinul a sunat la 112 şi i-a acordat primul ajutor rănitului. Într-o primă fază acesta şi-a revenit şi chiar s-a ridicat în picioare sprijinindu-se de zid. Dar, până să sosească ambulanţa, a căzut din nou la podea, pierzându-şi conştienţa, şi echipa medicală l-a găsit zăcând în comă. Bărbatul, care este căsătorit şi are o fiică în vârstă de 30 de ani, a fost ridicat şi transportat la Spitalul Municipal Câmpulung cu manevrele de resuscitare în curs, însă din păcate eforturile medicilor au fost zadarnice şi s-a declarat decesul. Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nenorocirea. Ei înclină în proporţie de peste 90% că nu este vorba despre sinucidere, ci despre o cădere accidentală

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ControlTir01

Prins cu magnetul la tahograf

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar