Acasă / EVENIMENT / Accident cu nouă victime la Bascov

Accident cu nouă victime la Bascov

Nouă oameni, dintre care unul în stare deosebit de gravă, au fost transportaţi la spital în urma unui accident care a avut loc în cursul dimineţii de ieri la Bascov.

foto accident A1 microbuz (1)A ratat curba
Din primele date rezultă că în eveniment a fost implicat au microbuz Ford Transit înmatriculat în Serbia, condus de Călin Ioan P., de 40 de ani, din Satu Mare. În maşină, care venea de la Bucureşti, se aflau şapte bărbaţi (inclusiv şoferul) şi două femei, care după sărbătorile de iarnă se întorceau la muncă în Serbia. La ieşirea de pe autostradă, fie din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere, carosabilul fiind alunecos de la ninsoarea de peste noapte, fie că a văzut prea târziu că urma o curbă deosebit de periculoasă la stânga, conducătorul auto a ratat ieşirea spre strada Serelor. foto accident A1 microbuz (3)Aşa se face că microbuzul a mers drept în faţă, a trecut peste scuarurile care separă sensurile de deplasare, a lovit parapeţii de protecţie şi a părăsit şoseaua. S-a oprit în decor, izbindu-se violent cu partea din spate de un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Dacă nu ar fi fost acel stâlp, ne-au declarat poliţiştii, autovehiculul ar fi ajuns într-un canal de colectare a apelor pluviale aflat la doar câţiva metri distanţă.

 

 

 

foto accident A1 microbuz (2)Femeie în comă
Alţi participanţi la trafic au sunat la 112 şi în scurt timp la locul evenimentului a fost o impresionantă desfăşurare de forţe ale ISU Argeş, poliţiei, SMURD şi ambulanţei, inclusiv a autospecialei pentru transportul victimelor multiple. Întrucât o persoană, care se afla pe unul dintre locurile din spate chiar pe partea cu care microbuzul se lovise de stâlp, rămăsese blocată, a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a Detaşamentului de Pompieri Piteşti. Este vorba despre Alina Ţ., de 34 de ani, din Bucureşti, care suferise traumatisme craniene. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean, fiind internată în comă la terapie intensivă şi intubată; prognosticul medicilor este rezervat. foto accident A1 microbuz (4)După ce au fost evaluate la faţa locului, şi celelalte victime au fost transportate la spital, pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Potrivit Mădălinei Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş, salvatorii s-au mobilizat exemplar, aşa încât nu a fost nevoie de activarea planului roşu de intervenţie. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

CrimaFetita01

Tânărul care a omorât o fetiţă de doi ani, arestat

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar