Acasă / EVENIMENT / Accident mortal pe raza comunei Stâlpeni

Accident mortal pe raza comunei Stâlpeni

Un teribil accident de circulaţie a avut loc pe raza comunei Stâlpeni, în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa.

MortalStalpeni03S-a izbit de un cap de pod
Evenimentul s-a produs în jurul orei 3.30 a dimineţii de ieri pe DN73. Un tânăr în vârstă de 30 de ani, Marian Dragoş Stoican, din Câmpulung, căruia prietenii şi apropiaţii îi ziceau Marian/Dragoş Armani, fiindcă îi plăcea să se îmbrace elegant cu haine de firmă pe cât posibil, se afla la volanul unui Volvo şi se îndrepta spre municipiul de la poalele Mateiaşului. Din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, carosabilul fiind ud şi alunecos, în timp ce traversa comuna Stâlpeni, într-o curbă la dreapta şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a derapat, a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un cap de pod. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a devenit o masă de fiare contorsionate şi conducătorul auto a rămas încarcerat în stare de inconştienţă.

Resuscitarea nu a reuşit
Zgomotul produs de izbitură a atras atenţia unor localnici, care au ieşit de prin case să vadă ce s-a întâmplat, iar unul dintre ei a sunat la 112. La locul accidentului au intervenit echipa de descarcerare a pompierilor din Mioveni, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi poliţişti. După ce şoferul a fost scos din epava maşinii, paramedicii au început resuscitarea, manevrele fiind continuate de echipajul ambulanţei de terapie intensivă mobilă sosită în sprijin, dar cu toate eforturile depuse, manevrele n-au dat rezultat şi s-a declarat decesul.

Venea de la o petrecere
Din primele date rezultă că victima se întorcea de la o petrecere, unde a chefuit cu mai mulţi prieteni unde s-au cântat manele, printre solişti fiind şi cunoscutul Florin Salam. De altfel, cu câteva ore înainte de accident, tânărul chiar postase pe o reţea de socializare imagini de la petrecere, în care apărea bând ceva dintr-un pahar (nu se ştie dacă era apă sau alcool) şi îşi invitase prietenii la ziua lui, care urma să fie sărbătorită pe 22 ianuarie. Tocmai de aceea anchetatorii presupun că victima s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, dar acest lucru poate fi stabilit doar de medicii legişti în urma autopsiei.

Era sub control judiciar
Surse judiciare ne-au declarat că Marian Dragoş Stoican era cercetat într-un dosar penal pentru trafic de persoane şi proxenetism şi se afla sub control judiciar. El era unul dintre cei 29 de musceleni arestaţi anul trecut şi ulterior plasaţi sub control judiciar în iulie în megadosarul celor 35 de proxeneţi din Câmpulung, care plasau prostituate de lux în diverse state europene. Imediat ce au aflat teribila veste, foarte mulţi prieteni au postat mesaje pline de durere pe pagina personală a tânărului. „Seara trecută râdeam, dansam şi vb de ziua ta!!! Acum postez poza cu tine să spun Dumnezeu să te ierte! Ce e viaţa asta!!!!!!” sau „Am sperat până în ultima clipă că nu e adevărat. Din păcate, ai plecat aşa repede, nimeni nu s-ar fi aşteptat, ai lăsat un gol în sufletul tuturor… Acum nu mai e nimic de făcut, putem doar să ne luăm rămas bun şi să te păstrăm în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag, sper să ne reîntâlnim cândva! Ridic fruntea spre cer şi mă rog ca să fii bine acolo unde eşti !!! Condoleanţe îndureratei familii” – sunt doar o parte din mesajele postate de prieteni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DecedatZapada02

A murit îngheţat în zăpadă

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar