Acasă / EVENIMENT / Accidente rutiere cu victime în județ

Accidente rutiere cu victime în județ

politia_arges1

Astazi, un om a fost rănit după ce maşina la volanul căreia se afla a fost implicată într-un accidenr rutier. Evenimentul a avut loc la Albota, unde Alexandru N., de 27 de ani, din comuna Sârbii Mgura, judeţul Olt, circula cu un BMW către Piteşti. La un moment dat, el a schimbat direcţia de mers virând la stânga pentru a intra într-o curte. Din cauză că nu s-a asigurat, a fost lovit de un Volvo condus regulamentar din sens opus de Marian P., de 46 de ani, şi el oltean din Slatina. În urma coliziunii dintre cele automobile, Alexandru N. a suferit răni uşoare şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

…Şi la Stoeneşti
Un alt accident s-a petrecut tot ieri, dar în comuna Stoeneşti. Din primele informaţii rezultă că Georgel B., de 39 de ani, din Bertea, Prahova, conducea o autoutilitară pe DN 72A dinspre Târgovişte către Câmpulung. Ajuns pe raza satului Coteneşti, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. În acest context s-a tamponat cu un BMW condus regulamentar din sens opus de Bogdan M., de 41 de ani, din Mihăeşti. Coliziunea dintre cele autovehicule s-a soldat cu rănirea, din fericire uşoară, a Semidei S., de 42 de ani, din Cetăţeni, păasageră pe locul din dreapta faţă al BMW-ului. Verificaţi cu etilotestul, a rezultat că cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice, iar agenţii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Biciclist rănit la Hârtieşti
Şi încă un eveniment rutier a avut loc la Hârtieşti. Ion H., de 51 de ani, din localitate, circula cu o bicicletă pe o stradă din comuna. Ajuns la intersecţia cu DN 73D, el a pătruns pe şoseaua naţională fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere. Aşa se face că a fost lovit de o Dacia Solenza, condusă corect de Mihai P., de 22 de ani, din aceeaşi localitate. Trântit la pământ, biciclistul a fost dus cu ambulanţa la spital, unde medicii au constatat că scăpase doar cu câteva vânătăi şi julituri. Şi în acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SoferBetiv01

A rămas FĂRĂ PERMIS după o postare pe FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar