Acasă / EVENIMENT / Acțiuni în contextul stării de alertă

Acțiuni în contextul stării de alertă

controale politie, jandarmi, armata (4)

*În noaptea de 24 spre 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat acțiuni punctuale, pe raza municipiului Pitești, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale.*

Acțiunile au vizat, în principal, zonele de pe b-dul Republicii (parcarea Finanțelor Publice), dar și de pe strada Gheorghe Șincai (parcarea Bowling), cunoscute ca loc de adunare pentru mai multe persoane. În cadrul acțiunilor, au fost legitimate aproximativ *40* de persoane și au fost verificate peste *15* autoturisme. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate *31* de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de *15.000* de lei, dintre care *30* conform Legii 55/2020 și *1* conform Legii 61/1991.

Recomandarea polițiștilor este de a se *respecta prevederile specifice stării de alertă*, care sunt emise ca urmare a recomandărilor medicale, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.
În situația în care vor fi constatate abateri de la lege, acestea vor fi sancționate conform legislatiei penale și contravenționale în vigoare, în funcție de fiecare faptă în parte.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound4775414918361540159

Grupare specializat în acte de terorism, destructurată

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar