Acasă / EVENIMENT / Acuzat că şi-ar fi ucis soţia din cauza geloziei

Acuzat că şi-ar fi ucis soţia din cauza geloziei

Ceea ce la început părea a fi o moarte suspectă s-a dovedit că este o crimă. Un bărbat este acuzat că şi-ar fi ucis soţia, cu care era în divorţ, din cauza geloziei. Acesta nu recunoaştea fapta şi a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă.

CrimaCalinesti04Zăcea fără viaţă în bucătărie
Duminică după-amiază, poliţia a fost sesizată că o tânără de 29 de ani, Elena Ţurlea, din Călineşti, a fost descoperită fără viaţă în propria locuinţă. Cea care a găsit-o este chiar mama sa, care, surprinsă că fiica nu răspunde la telefon încă de sâmbătă, a mers acasă la aceasta să vadă ce se întâmplă. Spre suprinderea sa, uşa de la intrare era încuiată pe dinăuntru, dar nu se simţea nicio mişcare. Întrucât avea un rând de chei, femeia a descuiat şi a intrat. Ajunsă în bucătărie, a avut parte de un şoc: fiica sa zăcea fără viaţă într-o baltă de sânge. Mama a început să strige, au apărut mai mulţi vecini şi cineva a sunat la 112.

CrimaCalinesti01Înjunghiată în abdomen
În scurt timp la locuinţa tinerei au sosit echipaje ale ambulanţei şi poliţiei. Echipa medicală a constatat că femeia era moartă; avea două înţepături ce păreau produse prin înjunghiere în abdomen. Observând rănile, oamenii legii au anunţat Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, iar o echipă operativă coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a ajuns în Călineşti. La început s-a adus în discuţie o eventuală sinucidere, dar, verificând cadavrul, oamenii legii au ajuns la concluzia că tânăra fusese victima unui omor.

CrimaCalinesti03Soţul, principalul suspect
Încă de la începutul cercetărilor, poliţiştii l-au considerat pe soţul femeii principalul suspect. Din primăvara acestui an, cei doi erau în proces de divorţ. După o noapte de audieri, anchetatorii au decis ca bărbatul să fie reţinut pentru 24 de ore pentru omor. Se pare că acesta şi-ar fi ucis soţia fiindcă nu suporta ideea că se va despărţi de el. Aveau doi copii. Din verificări a rezultat că femeia lucra ca recepţioner la un hotel din Piteşti, iar sâmbătă cei doi copii ai lor, în vârstă de patru şi, respectiv, nouă ani, erau la soţ. Acesta şi-a sunat nevasta şi i-a zis să vină să-i ia, dar femeia a răspuns că nu poate, deoarece ar face o tură de serviciu în plus. Bărbatul, susţin poliţiştii, nu ar fi crezut-o, fiindcă aflase că, odată cu introducerea acţiunii de divorţ, şi-ar fi făcut o altă relaţie. În acest context, omul ar fi mers acasă la soţie şi, în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul geloziei, ar fi înjunghiat-o de două ori în abdomen.

CrimaCalinesti02Nu recunoaşte
Alin Ţurlea a fost încarcerat în arestul poliţiei judeţene şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru omor săvârşit asupra unui membru al familiei. Până aseară, arma crimei nu fusese găsită, iar suspectul nu recunoştea învinuirile aduse. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă între 16 şi 25 de ani de puşcărie.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

LacIgienizat02

Lacul Prundu, cel mai afectat de viituri

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar