Acasă / EVENIMENT / Agresorul, nimeni altul decât tatăl victimei, a ajuns după gratii

Agresorul, nimeni altul decât tatăl victimei, a ajuns după gratii

Un incident deosebit de grav a avut loc la Bârla, unde două grupuri de săteni s-au încăierat. Doi adolescenţi au ajuns la spital, unul dintre ei fiind operat de urgenţă întrucât era în pericol să-şi piardă viaţa.

injunghiat-FotoPress24-12Încăierare înainte de nuntă
Evenimentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri în satul Urluieni, la o petrecere a bradului înainte de nuntă, aşa cum este obiceiul locului. Pe fondul consumului de alcool, două grupuri de tineri s-au luat la harţă, conflictul a degenerat şi de la ceartă la bătaie n-a mai fost decât un pas. Un adolescent de 16 ani şi tatăl său, Eugen Albu, de 42 de ani, s-au ceartat cu un grup de trei persoane în vârstă de 16, 19 şi respectiv 36 de ani. În încăierarea iscată, unul dintre tineri ar fi scos un spray paralizant şi i l-a pulverizat în faţă lui Eugen Albu. Înebunit de usturime, acesta a scos cuţitul şi aînceput să lovească orbeşte. Întâmplarea a făcut ca tatăl să-şi înjunghie fiul, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie având mai multe plăgi tăiate, dintre care una penetrantă, şi întrucât era în stare gravă, medicii au decis să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Riscă din nou închisoarea
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi Eugen Albu a fost ridicat pentru audieri. Cazul a fost preluat de judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, iar procurorii de la Parchetul Costeşti au declinat competenţa către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Întrucât medicii legişti au stabilit că viaţa puştanului a fost pusă în primejdie, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor, context în care Eugen Albu a fost arestat preventiv 30 de zile. Decizia magistraţilor este o lovitură pentru împricinat, care chiar dacă n-a avut nici cea mai mică intenţie să-şi rănească propriul fiu, riscă să stea ani buni după gratii. În 2011, bărbatul a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce împreună cu un altul a bătut crunt un consătean şi a ieşit din închisoare în 2015.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

IncendiuVictima01

Bărbat ars în casă

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar