Acasă / SPORT / Alb-violeţii au ajuns pe prima poziţie a clasamentului

Alb-violeţii au ajuns pe prima poziţie a clasamentului

scm_pitesti_concordia_chianjnaII-fotopress24 (32)SCM Piteşti este noul lider al seriei a treia a ligii a treia. Alb-violeţii au ajuns pe prima poziţie a clasamentului după victoria obţinută la limită ieri după amiază în confruntarea de pe propriul teren cu Concordia Chiajna II. Echipa pregătită de Nicolae Dică a reuşit să se impună cu 1-0 prin reuşita lui Grecu care a venit cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. Piteştenii au avut parte de un meci foarte greu pentru că ilfovenii au beneficiat de cîţiva jucători de la prima echipă care este în pauză compeţională cauzată de amicalurile meciurile echipei naţionale cu Lituaniua şi Spania. După un sfert de oră de tatonare, cele două echipe au ieşit la joc iar ocaziile de gol nu au întarziat să apară. Cioablă, Năstăsie, Grecu, Deaconescu şi David au încercat să înscrie în poarta lui Gudea însă imprecizia la finalizare şi intervenţiile portarului ilfovenilor au făcut ca scorul să fie unul alb la pauză. De partea cealaltă Constantinescu şi Pencea şi-au trecut în cont ocazii de a marca însă şuturile lor nu au prins cadrul porţii. După pauză, presiunea gazdelor pusă pe adversar a crescut iar cele mai mari ocazii de a deschide scorul le-au avut Albu şi Deaconescu. Primul nu a nimerit poarta din interiorul careului mic iar cel de-al doilea l-a pus la grea încercare pe Gudea cu o lovitură de cap din interiorul careului mic. Golul victoriei argeşenilor a fost marcat de Grecu cu un sfert de oră înainte de ultimul fluier al arbitrului în urma unei faze fixe. Piteştenii au beneficiat de o lovitură de colţ iar juniorul Robert Grecu s-a înălţat peste toată apărarea oaspeţilor şi a trimis cu capul în plasă. În urma acestui rezultat, piteştenii au urcat pe primul loc al seriei profitînd de pasul greşit făcut de Muscelul Cîmpulung care nu a reuşit să scoată decît un punct în confruntarea de pe propriul teren cu CS Ştefăneşti.
scm_pitesti_concordia_chianjnaII-fotopress24 (31)“Ne-am așteptat de la început sa fie un meci greu , având în vedere lotul bun de care dispun cei de la SCM Pitești.Le știam valoarea pentru ca alături de mulți dintre ei mi-am petrecut junioratul.Terenul ne-a pus destule probleme deoarece a plouat foarte mult iar noi suntem obișnuiți sa jucam mai mult pe sintetic,cred ca acesta este și unul dintre motivele care au făcut diferența.Pe final consider ca am pierdut din cauza neatenției deși cel mai corect rezultat ar fi fost unul egal datorita jocului prestat de noi în prima repriza.”, a declarat Marian Marcu componentul echipei Concordia Chiajna II.

SCM Piteşti: Udeanu – Şerbănică, bogdan stancu, Cotigă, Deaconescu – Andrei David(min. 86 Precup), Şerban, Năstăsie(min. 74 Lupu), Cruceru(min. 46 Iamandi) – Cioablă(min. 70 Albu), Grecu. Antrenor: Nicolae Dică.
Concordia Chiajna II: Gudea – Calu, Ghidurea, Alexandru Albu, Savu – Pencea, Ion Lucian, Cocîrlă(min. 31 Zamfir), Marin(min. 75 Anton) – Rogoveanu(min. 78 Marcu), Constantinescu(min. 87 Bostei). Antrenor: Emil Ursu.

FOTO: Gabriela Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fcsb - viitorul 2 0 fotopress-24 (22)

Victorie importantă pentru FCSB

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar