Acasă / SPORT / Alb-violeții au câștigat fără emoții în fața bihorenilor

Alb-violeții au câștigat fără emoții în fața bihorenilor

PP - fc arges luceafarul oradea 3-0

FC Argeș a reușit sâmbătă dupa-amiază să se impună clar în fața celor de la Luceafărul Oradea, cu scorul de 3-0. După ce şi-au trecut în cont mai multe ratări, alb-violeții au marcat în minutul 28 prin Raul Costin care înscris dintr-o o lovitură liberă de la circa 30 de metri. La începutul reprizei a doua, bihorenii au avut două şanse de egalare, însă şuturile lui V. Pop și Preoteasa, au trecut puţin peste transversală. În minutul 69, argeșenii au reușit din nou să înscrie, asta grație golului marcat de Vişa cu capul. Cinci minute mai târziu, bihorenii au mai primit încă o lovitură. Costin a şutat puternic, Moga a repsins, iar tabela a fost închisă de Vasile Buhăescu care a înscris din trei metri.

fc arges - luceafrul oradea 3 0 - fotopress-24 (34) De menționat este că în acest meci Emil Săndoi, le-a făcut debutul și celor doi jucători care au fost trasferați acum câteva zile la FC Argeș, respectiv: Rareş Enceanu şi Vasile Gheorghe. Pentru FC Argeș urmează contruntarea de joi, pe teren propriu contra echipei Petrolul Ploiești. Partida este programată de la ora 17:00.

 

 

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa, Hreniuc, Turda – Serbănică, Costin, Năstăsie, Buleică – Şerban, Buhăescu. Au mai evoluat Barbu, Vasile Gheorghe, Enceanu.
Antrenor: Emil Săndoi

Luceafărul Oradea: Moga – Oroş, Preoteasa, Chiorean; Luduşan – Opriş, Pop, Mitrică, Torişte – Prejmerean, Mojhedja.Au mai evoluat Codoban, Peter, Paraschiv.
Antrenor: Cristian Lupuţ

GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

WhatsApp Image 2019-03-01 at 17.47.17

Jandarmii prezenți la derby-ul local dintre FC Argeș și CS Mioveni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar