Acasă / SPORT / Amical cu scandal

Amical cu scandal

fc arges- petrolul ploiesti - fotopress-24 (2)FC Argeș și Petrolul au terminat la egalitate, 0-0, partida disputată ieri, pe terenul 3 din cadrul complexului sportiv Nicolae Dobrin. Alb-violeții au avut în prima repriză ocazii de gol prin prin Năstăsie în minutul 21, care a dat un șut peste poartă, din 9 metri, după centrarea lui Buhăescu. Apoi Raul Costin și Dorinel Oancea au încercat să atace poarta Petrolului, însă de fiecare dată au șutate peste poartă. Nici ploieștenii nu s-au lăsat mai prejos, în minutul 12 Andor fostul jucător al celor de la CS Mioveni, a încercat un șut de la 28 metri, iar mingea a fost imediat reținută în doi timpi, de Nicușor Grecu. În repriza a doua, Robert Grecu a încercat să-l surprindă pe Bolboașă cu un șut la colțul scurt, dar goal-keeperul Petrolului a fost pe fază și a respins în corner.

Emil Sandoi_ FC ARGES PETROLUL PLOIESTIChindriș a încins spiritele la Pitești, după un fault de joc acesta a fost sancționat de arbitru cu un advertisment, iar de aici lucurile au degenerat. Jucătorii ambelor echipe au început să își împartă pumni la mijlocul terenului și a fost nevoie ca antrenorii secunzi să intre pe teren pentru a calma spiritele. În urma altercației Panait și Ichim au fost eliminați, iar Săndoi și Ciobanu au decis să intre Cotigă și Frâncu pentru ca jocul să fie unul echilibrat.

FC Argeș: N. Grecu – Oancea, Ciucă, Vișa, Șerbănică – Raul Costin, Tăbăcariu – R. Grecu, Șerban, Năstăsie – Buhăescu. Au mai jucat: Panait, Mihăescu, Martin, David, Cotigă, Tofan, Stoica, A. Popa și Nilă. Antrenor: Emil Săndoi.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Antoche, Ichim (60 Frâncu), Olaru – Tudor Șaim, Chindriș, Andor (53 M. Ene), Velisar (33 Țicu) – N. Popescu (61 Ciocâlteu), Arnăutu (71 Cârjan),Păun (75 Illa, 89 Lambru). Antrenor: Romică Ciobanu.

GABRIELA NECȘU/ VIDEO MIHAI NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - pandurii (3)

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar