Acasă / EVENIMENT / Anchetaţi pentru furt

Anchetaţi pentru furt

O femeie şi un bărbat au mari probleme cu legea, după ce s-au ales cu dosare penale pentru furt şi au fost chemaţi să dea cu subsemnatul în faţa oamenilor legii.

SuspectiFurt01Bani sustraşi din buzunar
Astfel, judiciarişti ai Biroului Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au continuat cercetările într-o cauză penală înregistrată pe numele Marianei G., de 32 de ani, din mnicipiul Basarabilor. Femeia este bănuită că, în după-amiaza zilei de 13 martie, profitând de neatenţia unui bărbat aflat la cumpărături într-un magazin, i-a sustrat din buzunar aproximativ 2.000 lei. Prejduciul a fost recuperat în totalitate şi restituit păgubitului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a panacotarei.

SuspectiFurt02La ciordit de butelii
La rândul lor, poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Leordeni au continuat verificările într-un dosar penal deschis împotriva lui Ion Dănuţ F., de 31 de ani, din Răteşti, bănuit de comiterea unui furt calificat. Potrivit anchetatorilor, bărbatul este suspectat că, în noaptea de 8 spre 9 martie, a intrat în curtea unei gospodării din care a furat două butelii şi alte bunuri în valoare de 1.000 lei, apoi s-a făcut nevăzut în beznă. Scos la… lumină de poliţişti, cel în cauză a fost dus la audieri, prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

LacIgienizat02

Lacul Prundu, cel mai afectat de viituri

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar