Acasă / EVENIMENT / Argeșeni trimiși în arest

Argeșeni trimiși în arest

Fotopress-24roIeri, judiciarişti ai Poliţiei Costeşti şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii privindu-l pe Anghel Craiu, de 42 de ani, din Costeşti. Bărbatul a fost condamnat de judecătoria din localitate la doi ani şi patru luni de puşcărie în regim privativ de libertate, pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. În aceeaşi zi cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.
Încătuşat pentru şantaj

Ieri, poliţiştii din cadul Formaţiunii Investigaţii Criminale Costeşti l-au depistat pe Ionuţ Alexandru C., în vârstă de 19 ani, din comuna Izvoru, care e suspectat de comiterea infracţiunii de şantaj.
Acesta este bănuit că ar fi pretins suma de 200 de lei de la o femeie în vârstă de 33 de ani, din Buzoeşti, pentru a nu divulga fotografii în care aceasta apare în ipostaze compromiţătoare.
Pentru depistarea tânărului a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant delict, iar ulterior împricinatul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

RetinereAgresorSexual01

Agresor sexual, în arest la domiciliu

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar