Acasă / EVENIMENT / Argeşeni trimişi la închisoare

Argeşeni trimişi la închisoare

argeseni-trimisi-la-puscarieJudiciarişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au depistat pe Ciprian Brişcan Podină, de 36 de ani, care era dat în urmărire naţională fiindcă pe numele lui era emis un mandat de condamnare a închisoare de un an şi zece luni pentru înşelăciune. De fapt, individul avea o mică firmă de transport şi le-a promis mai multor şoferi că-i angajează, cu condiţia ca aceştia să plătească anumite sume reprezentând cheltuieli cu formalităţile. Creduli, unii au achitat sumele cerute, dar n-au fost angajaţi şi au sesizat poliţia. Podină a fost judecat şi condamnat la închisoare cu suspendare, având obligaţia să se prezinte periodic la Serviciul Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş. Întrucât împricinatul a dispărut şi nu şi-a îndeplinit această obligaţie, a fost sesizată instanţa de judecată. Magistraţii au revocat măsura suspendării şi au decis ca individul să execute pedeapsa în regim de detenţie. Pe 7 martie, Podină a fost dat în urmărire naţională, iar de joi seară, aşa cum am precizat, a fost capturat şi trimis în arest.

Un alt individ trimis la puşcărie este George Dorin Mogoşi, de 21 de ani, din Piteşti, condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.
După cum am relatat la momentul potrivit, în octombrie 2017, flăcăul a pătruns într-un magazin din Piteşti şi a început să o ameninţe pe vânzătoare să-i dea banii. Ca să fie şi mai convingător, a scos la iveală un cuţit şi a început să o ameninţe atât pe vânzătoare, cât şi pe cele două cliente aflate în magazin în acel moment. Cel în cuză a luat suma de 600 de lei din sertarul cu bani, dar a furat sume mici şi de la cele două cliente. Suspectul a fost identificat de oamenii legii, fiind prins la scurt timp după ce se internase la Spitalul „Sf. Maria” din Vedea. Potrivit anchetatorilor, Mogoşi era cunoscut consumator de substanţe halucinogene şi de aceea ar fi ajuns şi la spital.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DescinderiEvaziune01 (1)

Descinderi la evazionişti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar