Acasă / SOCIAL / Avansări în grad la Poliţia, Jandarmeria şi ISU Argeş

Avansări în grad la Poliţia, Jandarmeria şi ISU Argeş

A fost o zi plină de emoţii la sediul instituţiilor din judeţ care fac parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne, mai exact la ISU, Poliţia şi Jandarmeria Argeş, unde au avut loc ceremonii prilejuite de avansarea în grad a unor cadre cu ocazia Zilei Naţionale a României. Astfel, la ISU, au fost avansaţi în gradul superior înainte de termen locotenent colonelul Horeboiu Florin Horeboiu de la Compartimentul Tehnic din cadrul Serviciului Logistic, plutonierul adjutant şef Elvis Postelnicescu de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş şi plutonierii adjutanţi Constantin Alin Stroe – Secretariat, Marius Troacă, de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti, Nicolae Ivan, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, şi Adrian Muscurel, de la Secţia de Pompieri Costeşti. Noile grade au fost înmânate de către inspectorul-şef, locotenent colonel Bogdan Olar.

La Jandarmerie, inspectorul-şef, col. dr. Gheorghe Lupescu, a înmânat gradele superioare unui locotenent colonel, care a fost avansat colonel, şi la nouă subofiţeri, dintre care doi la gradul de plutonier adjutant şef, şase la gradul de plutonier adjutant şi unul la cel de plutonier. Ofiţerul avansat este Marius Cezar Toma, prim-adjunct al şefului jandarmeriei argeşene. Toţo aceşti jandarmi au fost avansaţi înainte de expirarea stagiului minim, ca dovadă a profesionalismului de care au dat dovadă pe timpul executării misiunilor specifice.

În fine, cele mai multe avansări în gradul profesional superior, de asemene înaintea îndeplinirii stagiului minim, au avut loc la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş. Comisarul-şef Tudorel Toader, alături de care s-au aflat cei doi adjuncţi, Gabriel Gherghe şi Florin Mocanu, a înmânat gradele cuvenite unui număr de 15 ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Simfonia Lalelelor 2019 - Mihai Neacsu (39)

Simfonia Lalelelor – dezamăgire pentru argeșeni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar