Acasă / EVENIMENT / Bărbatul care a agresat o puştoaică, râmâne în arest

Bărbatul care a agresat o puştoaică, râmâne în arest

AutorTentativaViol01

Dosarul bărbatului de etnie romă din Valea Mare Pravăţ care în luna iunie a acestui a încercat să violeze o elevă de 16 ani pe o stradă lăturalnică din Câmpulung, a ajuns din nou pe masa judecătirilor din municipiul de la poalele Mateiaşului. Magistraţii au decis ca împricinatul să rămână în continuare în spatele gratiilor. Este vorba despre Iulian Grancea, de 32 de ani, din Valea Mare Pravăţ, cunoscut de oamenii legii ca un cal breaz, fiind implicat în repetate tăieri ilegale şi furturi de copaci din pădure.

Urmărită cu căruţa
Vă reamintim că cel în cauză circula cu căruţa pe strada Maramureş din Câmpulung şi a pus ochii, cum se zice, pe o adolescentă în vârstă de 16 ani, aflată în drum spre şcoală. Căruţaşul a urmărit-o vreo 500 de metri, apoi a acostat-o pe minoră şi a început să-i facă avansuri de natură sexuală. Întărâtat că aceasta nu-l bagă în seamă, individul a blocat drumul punând căruţa de-a latul, a înhăţat-o pe fată de braţe şi a pus-o jos cu intenţia de a o viola.

Salvată de localnici
Oripilată, fata nu s-a pierdut cu firea, ci a opus rezistenţă şi a început să strige. Ţipetele ei au fost auzite de o femeie şi fiul acesteia, care au ieşit să vadă despre ce este vorba. Apariţia lor l-a speriat pe agresor, s-a urcat în atelaj, a dat bice cailor şi s-a făcut nevăzut. Dar nu pentru mult timp, fiindcă victima a ajuns la liceul unde învaţă şi a explicat conducerii ce i s-a întâmplat, iar poliţiştii, anunţaţi de cadrele didactice, l-au prins pe suspect. Iulian Grancea, care între timp abandonase atelajul şi se ascunsese în grădina unul localnic, a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, apoi arestat preventiv pentru tentativă de viol.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SoferBetiv01

A rămas FĂRĂ PERMIS după o postare pe FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar