Acasă / SPORT / Bucurie nemărginită şi victorie

Bucurie nemărginită şi victorie

unirea_bascov_fc_aninoasa-fotopress24 (6)FC Aninoasa şi Unirea Bascov, campioanele judeţene ale Dâmboviţei şi Argeşului la finele sezonului 2014-2015, s-au duelat sâmbătă în manşa retur a barajului de promovare în Liga a III-a la fotbal.Chiar dacă era aşteptată o replică puternică din partea formaţiei argeşene,FC Aninoasa a fost cea care a avut cele mai mari ocazii.Meciul decisiv dintre cele doua echipe pentru promovarea în Liga a III-a s-a disputat într-o atmosferă  incendiară, în faţa a 2000 de spectatori care şi-au încurajat favoriţii pe toată durata disputei, utilizând tot arsenalul din dotare: tobe, trompete etc..

unirea_bascov_fc_aninoasa-fotopress24 (7)FC Aninoasa a reuşit, ieri după-amiază, la Valea Ursului promovarea în al treilea eşalon cu scorul de 2-1. Și-au trecut numele pe lista marcatorilor Moţoi (42) şi A. Matei (68 ). Golul de onoare al Unirii Bascov a fost marcat de Boboacă, cu patru minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Pe final echipa din Aninoasa a rămas în inferioritate numerică, după ce Matei a părăsit terenul de joc pentru acontarea a două cartonaşe galbene.Sfârşitul partidei a însemnat o bucurie fără margini pentru fotbaliştii pregătiţi de Remus Gâlmencea, care s-au prăbuşit pe gazon epuizaţi de efort . În aplauzele galeriei care i-a însoțit la meci,Aninoasa a încins hora bucuriei, alături de antrenori, conducători şi de primarul localităţii, Constantin Maricescu.FC Aninoasa promovează în Liga a 3-a cu 4-2 la general.

Unirea Bascov: Șerban – A. Matei, Puiu, Bursuc, Suditu, Neagu, Sima, Gherase, Lipa, Cârstea, Constantin. Rerzerve: Nedelea – Boboacă, Niculcea, Tănase, Andrei, Paraschivescu, Din. Antrenor: Alin Lipa.

FC Aninoasa: Bărboiu – V. Niculae (85 A. Maican), Pahonţu, Ştefan, Tudose (65 I. Maican) – B. Matei, Gae – Călinescu, Rusu, Diţă (45 Constantinov) – Moţoi (78 Vasiloiu). Antrenori: Remus Gâlmencea şi Răzvan Toboşaru

Cartonaşe galbene: Gherase (18), Şerban (77)/ B. Matei (43, 89).
Cartonaş roşu: Ba. Matei (89).

Gabriela Neacşu / Foto Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

pp - fc arges - clinceni 1 0 fotopress-24.ro

Victorie la limită cu Academica Clinceni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar