Acasă / EVENIMENT / Cadavru descoperit într-o casă din Moşoaia

Cadavru descoperit într-o casă din Moşoaia

CadavruMosoaia01Descoperire macabră în comuna Moşoaia, satul Smeura, unde, într-o casă părăsită, care abia mai stă în picioare, a fost găsit cadavrul aproape mumificat al unui bărbat. Se pare că este vorba despre o sinucidere.

O femeie curioasă…
Descoperirea a fost făcută, sâmbătă, de o femeie din sat, care, împinsă de curiozitate, a intrat în curtea locuinţei abandonate şi s-a uitat pe fereastră. A văzut ceva care părea a fi trupul unui om şi, când a intrat, a constatat că era un bărbat mort. Un pic speriată, femeia a sunat la 112. În scurt timp s-a constituit o echipă operativă a judiciariştilor de investigaţii criminale, care a plecat spre Smeura. Ca să poată ajunge la casa cu pricina, oamenii legii au mers câteva sute de metri pe jos prin noroi şi mocirlă, fiindcă din cauza drumului desfundat maşinile de serviciu nu puteau urca. La fel a făcut şi echipa medicală a ambulanţei, care a constatat decesul.

Verificând locuinţa şi hainele, poliţiştii au găsit într-un buzunar documentele de identitate ale bărbatului. Se numea Ion Mocanu, avea 53 de ani şi era din Piteşti. Poliţiştii au descoperit, nu fără surprindere, că pe pereţii locuinţei erau scrise mai multe mesaje. Acestea erau adresate fraţilor, mamei şi celor doi copii, ambii majori, cărora le transmitea că-i pare rău şi că-i iubeşte, nu şi soţiei de care bărbatul era despărţit în fapt, dar nu şi divorţat. Era şi o dată, 3.04.2017. Tocmai de aceea oamenii legii înclină să creadă că este vorba despre o sinucidere. Ţinând cont de stadiul în care se afla cadavrul, se presupune că suicidul a avut loc cu mai multe luni în urmă. Din primele verificări s-a stabilit că, după ce s-a despărţit de soţie, Ion Mocanu se mutase cu chirie în cartierul Trivale şi lucrase ca paznic la Uzina Dacia. Rămăsese fără serviciu fiindcă picase în patima consumului de alcool şi a jocurilor de noroc. Ultima dată a fost văzut la începutul anului trecut, când fusese să-şi viziteze unul dintre fraţi. Bărbatul era un singuratic, nu ţinea legătura cu familia, nu avea telefon mobil şi, din câte se pare, acesta a fost motivul pentru care nimeni nu i-a observat lipsa îndelungată. Trupul fără viaţă a fost trimis la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DescinderiEvaziune01 (1)

Descinderi la evazionişti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar