Acasă / EVENIMENT / Cinci argeşeni au căzut victime unor accidente de circulaţie

Cinci argeşeni au căzut victime unor accidente de circulaţie

Astazi, cinci argeşeni au căzut victime unor accidente de circulaţie, dar din fericire niciunul dintre ei nu a suferit răni grave.

Stiri-pe-scurt-de-la-politieTamponare la Şuici
Primul eveniment a avut loc la Şuici, unde Ionuţ G., de 29 de ani, din Valea Danului, circula cu un Kia spre Sălătrucu. Din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud şi alunecos, într-o curbă a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu un VW Golf IV, condus regulamentar din sens opus de Marinel P., de 68 de ani, din Curtea de Argeş, după care a derapat şi s-a răsturnat pe-o parte în şanţ. Din accident a rezultat rănirea sexagenarului aflat la volanul Golfului, a lui Ion B., de 44 de ani, respectiv Vasile U., de 20 de ani, ambii din Şuici, pasageri în Kia. Victimele au fost transportate la spital, unde medicii au constatat că aveau doar leziuni uşoare, şi în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pieton luat pe capotă

Cel de al doilea accident a avut loc în zona centrală a Piteştiului. Aflat la volanul unei Dacia Logan, Cătălin S., în vârstă de 46 de ani, din Bascov, circula pe bulevardul I.C. Brătianu dinspre centru către Calea Bucureşti. El l-a accidentat pe Daniel S., de 66 de ani, din municipiu, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără să s asigure. Potrivit martorilor, şoferul, care se deplasa cu viteză redusă, ar fi fost derutat de faptul că, la un moment dat, pietonul s-ar fi răzgândit, după care a continuat traversarea. Practic, acesta a fost luat pe capota autoturismului, însă impactul a fost relativ uşor, astfel încât victima nu a suferit răni grave, dar a fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate. Şi în această situaţie agenţii de circulaţie au deschis dosar penal tot pentru vătămare corporală din culpă.

Biciclist acroşat în sensul giratoriu

Al treilea eveniment s-a produs la Curtea de Argeş, în singurul sens giratoriu din municipiul Basarabilor. În timp ce conducea un Matiz către strada Râmnicu Vâlcea, o şoferiţă, Daniela M., de 54 de ani, din Curtea de Argeş, a acroşat o bicicletă deja aflată în sensul giratoriu, iar biciclistul, Constantin B., de 59 de ani, din acelaşi oraş, a fost trântit pe asfalt. Întrucât victima nu a fost rănită, incidentul a fost înregistrat doar ca tamponare şi şoferiţa a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile.

F.P / FOTO MIHAI NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound4775414918361540159

Grupare specializat în acte de terorism, destructurată

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar