Acasă / SOCIAL / Comandantul Jandarmeriei Turce a adus un omagiu victimelor tragediei din Capitală

Comandantul Jandarmeriei Turce a adus un omagiu victimelor tragediei din Capitală

Impresionat de tragicul eveniment petrecut recent în Capitală, comandantul general al Jandarmeriei Turce, domnul general Galip MENDI, alături de o delegaţie alcătuită din ofiţeri jandarmi turci, s-a deplasat în cursul după-amiezii de 03 noiembrie a.c., la locaţia clubului bucureştean COLECTIV, unde a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor şi a depus flori.
Delegaţia Jandarmeriei Turce se află în România, în perioada 03-06 noiembrie a.c. şi efectuează o vizită oficială la Jandarmeria Română, instituţie cu statut şi atribuţii similare, cu care are o strânsă relaţie de cooperare.
Astfel, marţi, 03 noiembrie a.c., delegaţia Jandarmeriei Turce a fost primită de inspectorul general al Jandarmeriei Române, domnul general Mircea OLARU, subiectele abordate pe timpul întâlnirii, de reprezentanţii celor două instituţii de aplicare a legii, referindu-se la teme de interes comune în domeniul asigurării ordinii şi siguranţei publice, precum şi la identificarea unor noi posibilităţi şi oportunităţi de pregătire a personalului.
De asemenea, delegaţia Jandarmeriei Turce va efectua o vizită de informare la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Jandarmilor în domeniul Ordinii Publice, de la Ochiuri, judeţul Dâmboviţa, unde le vor fi prezentate facilităţile şi capacităţile de pregătire profesională în domeniul ordinii publice.
Reprezentanţii Jandarmeriei Turce vor putea urmări un amplu exerciţiu demonstrativ prezentat de instructorii centrului, alături de jandarmi care lucrează în domeniul ordinii publice, din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SpitalCostesti01

Obligaţi să restituie banii

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar