Acasă / EVENIMENT / Combaterea absenteismului școlar

Combaterea absenteismului școlar

În perioada 19-23 ianuarie a.c. polițiștii argeșeni au acționat pe raza județului în vederea prevenirii și combaterii absenteismului școlar și totodată au efecuat verificări la agenții economici cu sediul în zona adiacentă unităților de învățământ.

Polițiștii argeșeni au acționat pentru cresterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.

Astfel, polițiștii au efecuat controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în zona unităților de învățământ pentru verificarea respectării H.G. 128/1994 privind asigurarea condițiilor de dezvoltare fizică și morală a elevilor și studenților.

În urma activităților desfășurate polițiștii au identificat 60 elevi care absentau nejustificat de la orele de curs, au verificat 27 societăți comerciale și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind comercializarea băuturilor alcoolice.

Polițiștii argeșeni vor acționa în continuare pe raza județului în vederea prevenirii și combaterii absenteismului școlar.

M.N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DescinderiEvaziune01 (1)

Descinderi la evazionişti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar