Acasă / EVENIMENT / Copii au fugit dintr-un centru de plasament

Copii au fugit dintr-un centru de plasament

Stiri-pe-scurt-de-la-politieDoi puştani au fost găsiţi de poliţişti pe malul unei ape. Ei fugiseră dintr-un centru de plasament din Teleorman.

Urmăriţi naţional
Poliţişti din Lunca Corbului şi judiciarişti de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş au identificat doi puştani în vârstă de 13, respectiv 14 ani, care fuseseră daţi în urmărire la nivel naţional. Aceştia au fost găsiţi miercuri seară, cu puţin înainte de începerea vijeliei, pe malul unei bălţi din Stolnici. Derutaţi şi înfometaţi, minorii, care nu suferiseră vătămări corporale şi nici nu fuseseră victime ale vreunei infracţiuni, au fost duşi la sediul secţiei, unde au primit hrană şi apă.

Avea o rudă la Stolnici
Din verificări a rezultat că, pe 10 iunie, aceştia au plecat împreună cu alţi copii dintr-un centru de minori din Alexandria, Teleorman, unde erau instituţionalizaţi. Grupul a ajuns la Slatina, unde s-a despărţit. Puştanul de 13 ani şi-a adus aminte că are un unchi la Stolnici şi împreună cu prietenul său a reuşit să ajungă, cel mai probabil cu trenul, în comuna argeşeană. Din câte se pare, de ruşine sau din alte motive, aceştia s-au răzgândit, nu s-au mai dus acasă la ruda amintită ca să ceară adăpost peste noapte şi au ajuns pe malul unei gârle de pe un teren viran. Aşa cum am precizat, acolo au fost găsiţi de oamenii legii. Poliţiştii argeşeni au luat legătura cu DGASPC Teleorman, care a trimis la Lunca Corbului o echipă de inspectori, iar cei doi fugari au fost preluaţi în siguranţă şi duşi la centrul unde erau internaţi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

StrivitTractorCuca01

Strivit sub tractor pe un drum forestier

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar