Acasă / EVENIMENT / Crimă, urmată de sinucidere in comuna Bîrla

Crimă, urmată de sinucidere in comuna Bîrla

Tânărul din Bîrla care şi-a ucis iubita şi apoi s-a spânzurat, ascundea o poveste terifiantă. Copila de cincisprezece ani ,dintr-o altă relaţie a femeii, a povestit că tatăl ei vitreg ar fi violat-o. S-ar fi întâmplat în decembrie, însă, fata nu ar fi spus nimic de frică după ce bărbatul ar fi ameninţat-o că o va ucide şi pe ea si pe mama ei.Când poliţiştii au deschis o anchetă,criminalul s-a ţinut de cuvânt!
“Îmi cer iertare de la familia mea dar si vouă, familia ei. Aşa a fost soarta, să murim împreună! De vină este Alina care a vrut să ne despartă cu ce a minţit!”
După ce şi-a ucis iubita lovind-o cu un topor în cap , bărbatul a scris pe o foaie de hârtie ultimele cuvinte. Un mesaj pentru familiile lor în care dă vina pe soartă şi pe copila care a povestit că i-a furat inocenţa. Pe 3 decembrie, bărbatul care îi ţinea locul de tată, ar fi găsit-o singură acasă şi ar fi violat-o, a povestit fata de cincisprezece ani. Au trecut aproape două luni de atunci, însă, abia acum trei zile şi-ar fi făcut curaj să spună.
„I-a zis că o taie şi pe ea şi pe maică-sa dacă spune ceva şi fetei i-a fost frică. Mi-a zis şi mie fata acum trei zile şi i-am zis să vină la mine ca să nu o omoare dar nu m-a ascultat”,a spus plângând în faţa poliţiştilor , mama victimei.
După ce a aflat teribila întâmplare, femeia şi-a luat fiica şi a mers la Poliţie.Tot împreună au decis să nu se mai întoarcă în locuinţa bărbatului. Aseară, însă, victima a mers singură să îşi ia actele şi a rămas peste noapte cu cel care avea să îi devină călău. Anchetatorii spun că iubitul ei a ucis-o în timp ce dormea. Nebun de furie şi de teamă că va ajunge la puşcărie, a dat animalelor din curte să mănânce apoi a luat toporul din magazie şi şi-a lovit victima de două ori, în cap.După aceea, s-a spânzurat cu hăţurile de la căruţă şi aşa l-a găsit tatăl lui.
„Era spânzurat acolo în vie, în faţa casei. L-am desfăcut şi l-am dat jos dar era mort. Am intrat apoi în casă şi am găsit-o şi pe ea moartă”, spune tatăl criminalului.
Poliţiştii nu au mai apucat să stabilească dacă bărbatul o violase sau nu pe fata de cincispreze ani, iar,acum , dosarul de viol va fi închis pentru că , şi dacă se dovedeşte că fata a spus adevărul, nu mai are cine să plătească. Mama ei va fi înmormîntată lângă tatăl care a murit în urmă cu un an. Călăul va primi un loc retras în cimitirul din sat.

Sursa-text:argesenii.ro
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

IMG-20200813-WA0001

Două persoane au fost rănite în urma unui accident

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar