Acasă / EVENIMENT / Doi arestaţi în cazul hoţilor care operau la Piteşti

Doi arestaţi în cazul hoţilor care operau la Piteşti

descindere mascati

Judiciarişti ai Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat percheziţii la domiciliul unor persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie.
Acţiunea a avut loc în cursul dimineţii de miercuri, când oamenii legii au făcut trei descinderi la locuinţele a şapte persoane din Bucureşti. Din primele date rezultă că, în perioada iulie – septembrie, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două mari centre comerciale din Piteşti. Totodată, există suspiciunea că, pentru a-şi asigura scăparea, împricinaţii ar fi agresat personalul de pază al unuia dintre magazinele sparte. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 21.000 lei. Bunurile sustrase de suspecţi au fost transportate în Capitală, ceea ce explică descinderile poliţiştilor argeşeni.

Şase din cei şapte suspecţi au fost aduşi la sediul Poliţiei Piteşti pentru audieri. Aceştia sunt Mihaele Daniela E., de 26 de ani, Alin Viorel E., de 31 de ani, Mihaela Gabriela I., de 20 de ani, Constantin I., de 29 de ani, Ana Maria I., de 23 de ani, George M., de 27 de ani, şi Florin Alexandru T., de 22 de ani, acesta din urmă identificat ulterior, toţi din Bucureşti, cartierul Ferentari. În urma percheziţiilor oamenii legii au identificat şi ridicat mai multe dispozitive susceptibile a fi fost folosite pentru dezactivarea sistemelor de alarmă instalate pe articolele vestimentare.
Joi seară, toţi au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene. Ieri, împricinaţii au fost duşi la parchet cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive. Cu excepţia Mihaelei Gabriela I., care a fost pusă sub control judiciar fiindcă este gravidă, ceilalţi ai fost prezentaţi Judecătoriei Piteşti, procurorul de caz solicitând arestarea preventivă. Instanţa a dispus ca Mihaela Daniela E. să fie plasată în arest la domiciliu, pe numele lui Alin Viorel E şi al lui Constantin I. au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar Ana Maria I., George M. şi Florin Alexandru T. au fost puşi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Vă reamintim că cei în cauză sunt suspectaţi că au comis furturi de haine din două mari centre comerciale din Piteşti. Într-una dintre situaţii au fost surprinşi de personalul uităţilor şi, pentru a-şi asigura scăparea, au agresat un agent de pază. Potrivit anchetatorilor, fetele intrau în cabina de probă şi cu ajutorul unor dispozitive eliminau sistemele antifurt, apoi încărcau hainele în genţi şi bărbaţii ieşeau cu ele din magazin.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ControlTir01

Prins cu magnetul la tahograf

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar