Acasă / SOCIAL / Doi subofiţeri ai Şcolii de Pompieri au fost încadraţi la ISU Argeș

Doi subofiţeri ai Şcolii de Pompieri au fost încadraţi la ISU Argeș

ISU Argeş a fost dotat cu cinci noi ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat de tip B2, proiectate conform normelor europene. Acestea le vor înlocui pe cele vechi, la care încep să apară probleme tehnice, din cauza folosirii intense în zecile de mii de intervenţii din ultimii ani. Ambulanţele sunt din gama Volkswagen, costă 410.000 lei, fiind destinate să asigure intervenţia cu maximă operativitate în cazul accidentelor rutiere, afecţiunilor cardiace şi afecţiunilor respiratorii, intoxicaţii, arsuri sau a altor situaţii care pot pune viaţa în pericol.

Subofiţeri
De asemenea, la ISU au fost încadraţi şi doi tineri subofiţeri din cei 294 de absolvenţi ai Şcolii de Pompieri „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, promoţia septembrie 2019, care au solicitat să fie repartizat în Argeş. Ei s-au şi prezentat pentru prima lor zi de muncă la sediul ISU. Punctuali şi echipaţi „la patru ace”, cum se zice, sunt nerăbdători să-şi înceapă activitatea de salvator.
„I-am primit cu bucurie în familia noastră, iar atitudinea dânşilor ne face să avem aşteptări mari pentru viitor, aşa că le urăm multă baftă şi o carieră frumoasă”, ne-au declarat reprezentanţi ai conducerii ISU.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

200123_SNF_vesta

Crucea Roșie Română relansează campania Banca de Alimente și colectează

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar