Acasă / SPORT / FC Argeș a început pregătirea în Antalya

FC Argeș a început pregătirea în Antalya

În prima zi din stagiul din Antalya,alb-violeții au avut programate două antrenamente care au fost efectuate la o bază sportivă aflată în imediata apropiere a hotelului la care este cazată echipa noastră. Baza are 12 terenuri de antrenament care se prezintă în condiții foarte bune, două dintre acestea având și tribune. Astăzi temperatura aerului în Antalya a fost de 17-18 grade Celsius, însă au fost și perioade scurte de ploaie. În această zonă sunt cantonate mai multe echipe aflate în pregătire, cele mai cunoscute fiind Slovan Liberec, la care evoluează și Alexandru Băluță, fostul mijlocaș al Craiovei, și ȚSKA Moscova II. Ionuț Badea, principalul echipei noastre, pune mare accent pe partea tehnico-tactică, în încercarea de a cristaliza o formulă ideală cu care să înceapă partea secundă a sezonului. Fundașul central francez, Sylvain Deslandes, și atacantul bosniac, Nedo Turkovic, cele două achiziții de până acum ale echipei noastre, răspund destul de bine cerințelor staff-ului tehnic.

# Joi după-amiază, primul amical
Primul meci al echipei noastre în stagiul de pregătire din Turcia este programat în după-amiaza zilei de joi, 6 februarie, adversar urmând a fi PFK Montana, ocupanta locului 3 din liga secundă bulgară. Ora de disputare a partidei va fi fixată împreună cu oficialii formației din țara vecină, în funcție de condițiile meteo.

Antrenorul Ionuț Badea este mulțumit de randamentul elevilor săi și speră ca în cât mai scurt timp să-i integreze și pe cei doi nou-veniți: ”Ne pregătim pe terenuri foarte bune iar jucătorii răspund destul de bine cerințelor mele. Din păcate, ne confruntăm și cu mici probleme medicale. Nini Popescu a suferit o contuzie la genunchi, iar Ionuț Năstăsie este în recuperare. Sper ca în scurt timp să se alăture și el lotului. Nedo Turkovic suportă destul de bine efortul, însă este puțin în urmă cu pregătirea. Sperăm ca în cel mai scurt timp să-l aducem la un nivel cât mai apropiat de restul jucătorilor. Sylvain Deslandes a arătat un tonus bun încă de la primul antrenament. În privința lui Prepeliță, trebuie să așteptăm între 5-7 zile până cînd vor veni rezultatele RMN-ului, indiferent dacă acestea vor fi bune sau nu”.

Marius Duinea

Despre Administrator

Citeşte şi ...

egal derby fc arges - cs mioveni

FC Argeș – CS Mioveni egal în derby-ul județului

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar