Acasă / SPORT / FC Argeș părăsește Cupa României

FC Argeș părăsește Cupa României

fc-arges-politehnica-iasi-2-1FC Argeș a pierdut astăzi contra echipei CSM Politehnica Iași cu scorul de 2-1, rezultat în urma căruia elevii lui Iordan Eftimie au părăsit competiţia. Alb-violeții au dominat pe alocuri în prima repriză. Iar în perioadele de posesie prelungită ale ieşenilor au contraatacat foarte periculos. Buhăescu, a fost la un pas de gol în câteva situaţii, greşind ţinta şi din cauza terenului îmbibat cu apă. De cealaltă parte, în prima repriză, oaspeţii au avut o singură situaţie bună de a marca, prin veteranul Andrei Cristea. De asemenea, portarul alb-violet Nicuşor Grecu era să primească un gol stupid: a fost păcălit de traiectoria unei mingi centrate în careul său şi era cât pe ce ca Iaşiul să marcheze dintr-o fază care nu anunţa nimic. Prima repriză s-a terminat cu acelaşi scor cu care a început. Repriza a doua a adus golurile Mitanul secund a adus trei goluri, unul al gazdelor, două de partea oaspeţilor. În minutul 52 al meciului, Nilă a scăpat singur cu portarul Koşelev, a încercat să-l dribleze, a căzut în careu, iar arbitrul Marius Avram a dictat penalty. Năstăsie a transformat lovitura de pedeapsă, cu un şut în colţul din stânga jos. Portarul ieşean Koşelev a atins mingea, dar n-a putut-o împiedica să intre în poartă. Oaspeţii au protestat îndelung decizia acordării penalty-ului. La scurt timp, ieşenii au început să pună stăpânire pe joc după gol, dar FC Argeş s-a apărat destul de bine. Până în minutul 71, când oaspeţii au egalat: Cristea a deviat cu capul în faţă o centrare în centrul careului, Salim Cisse a urmărit şi a şutat din 7 metri lateral stânga, mingea l-a lovit în piept pe Nicuşor Grecu, s-a dus în faţă, iar de acolo Danu Spătaru a marcat cu latul, din 6 metri. Cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, când toată lumea se aştepta la prelungiri, oaspeţii au marcat golul victoriei: Bădic a primit o minge în stânga careului, a centrat perfect în faţa careului mic, Vişa a sărit pe sub minge, iar Salim Cisse a reluat cu capul în dreapta lui Nicuşor Grecu. Argeşenii au cedat nervos, iar în minutele de prelungire căpitanul gazdelor Raul Costin s-a pricopsit cu un cartonaş roşu, pentru că a intrat periculos, direct la picioarele lui Andrei Cristea, în marginea dreaptă a terenului. Imediat după aceea arbitrul a fluierat finalul partidei.

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Cotigă, Vişa, Ct. Stan (D. Oancea, min 78) – R. Grecu (Ct. Barbu, min. 86), R. Costin (cpt.), I. Şerban, I. Năstăsie (Şerbănică, min 69) – Buhăescu, Nilă.

Poli Iaşi: Koşelev – Sin, Ov. Mihalache, Cioinac, Bădic – M. Chelaru (Moisi, min. 46), Vremea (Salim Cisse, min. 61) – Spătaru, Pedro Mendes (Platini, min. 46), Stefănescu – Andr. Cristea (cpt.).

M.C/ FOTO GABRIELA NEACȘU – MIHAI N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

pp - fc arges - clinceni 1 0 fotopress-24.ro

Victorie la limită cu Academica Clinceni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar