Acasă / SOCIAL / Festivalul Familiei – cea mai mare petrecere online

Festivalul Familiei – cea mai mare petrecere online

Pe data de 14 Mai va avea loc Festivalul Familiei – cea mai mare petrecere online a familiei în care peste 40 de artiști consacrați, copii talentați, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emoție, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marchează astfel finalul stării de urgență în Romania dar și Ziua Mondială a Familiei care este sărbătorită în mod normal pe data de 15 Mai! Mottoul evenimentului este “România se vindecă împreună”. În spatele organizării lui se află Fă Bine!, platforma de sprijin și colaborare care aduce împreună ONG-uri (din domeniul medical, social, educațional, s.a), voluntari, companii și donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor și în care se pun laolaltă resurse pentru obținerea de rezultate valoroase pentru toți participanții – și pentru societate în sens larg.

inbound6557006922920400300

Festivalul Familiei are și scopul caritabil de a susține Fondul de Solidaritate al platformei. Acesta a fost constituit în luna martie a acestui an pentru acoperirea unor nevoi precum achiziția de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină și de susținere a beneficiarilor la distanță, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă și sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizațiile să supraviețuiască acestei perioade și care sunt esențiale pentru beneficiarii lor, pentru ca aceștia să-și poată continua terapiile și după încheierea restricțiilor generate de virusul COVID-19.

inbound6655567855614776589

Pentru mai multe detalii puteți viziteazta pagina evenimentului . Dând Join o să fiți informați permanent cu privire la noutățile și surprizele oferite de organizatori.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound2155046503207591806

Dosar penal pentru o bicicletă furată

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar