Acasă / SPORT / Final dramatic pentru ASA Târgu Mureș, echipa a intrat în faliment!

Final dramatic pentru ASA Târgu Mureș, echipa a intrat în faliment!

faliment-targu-mures-fotopress-24.roEtapa următoare ar putea fi ultima în care avem toate echipele care au început campionatul. ASA Târgu Mureș se află în pragul colapsului, după ce i-a fost declarat falimentul.Marți este programat meciul cu AFC Hermannstadt Sibiu, liderul campionatului însă nu se știe daca se va ajunge până acolo. Cristian Cherteş, directorul general al ASA Târgu Mureş, a dezvăluit cum a ajuns clubul ASA Târgu Mureş în faliment şi trage un semnal de alarmă asupra posibilităţii ca încă trei ramuri sportive din oraş să ajungă în această postură. Decizia Prefectului din Mureş de a ataca hotărârea Consiliului Local de a aloca bani clubului a dus la falimentul clubului ASA Târgu Mureş.


Decizia Tribunalului Specializat Mureş:
„În temeiul dispoziţiilor art. 145 alin. 1 lit. E din Legea nr.85/2014 decide intrarea în faliment a debitoarei ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TÂRGU MUREŞ. În temeiul dispoziţiilor art. 145 alin. 2 din Legea nr. 85/2014 dispune dizolvarea asociației şi ridicarea dreptului de administrare al debitoarei. Desemnează în mod provizoriu în calitate de lichidator judiciar societatea profesională RTZ&Partners SPRL – Filiala Bistrița, care va îndeplini această funcţie cu o retribuţie provizorie de 1500 lei pentru toată procedura. Stabileşte termen de judecată pe data de 12.01.2018. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Specializat Mureş. Pronunţată în conformitate cu prevederile art. 396 al. 2 Cod procedură civilă prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în data de 13 octombrie 2017″ anunță Hotărârea intermediară 549/2017, din 13.10.2017.

antrenor muresASA se afla în insolvență din sezonul 2015-2016, când conturile i-au fost blocate din cauza datoriilor. Echipa din Târgu Mureș are drept de recurs la decizia de faliment și poate continua în Liga a2a (unde este pe locul 6, la 3 puncte de barajul pentru promovare) până ce societatea va fi lichidată. „Așteptam să se rezolve situaţia, dar, din păcate, nu s-a reuşit. Acum aşteptăm paşii legali pe care îi va urma clubul. Noi ne-am pregătit şi vrem să jucăm meciul de marţi. E clar că această situaţie nu are cum să nu afecteze, dar le-am explicat jucătorilor că trebuie să ne prezentăm la meciuri până la final. Asta este treaba noastră, să jucăm fotbal”, a spus antrenorul echipei la radio Sport Total FM.

M.B /FOTO GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fcsb - viitorul 2 0 fotopress-24 (22)

Victorie importantă pentru FCSB

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar