Acasă / SPORT / Înfrângere pe teren propriu

Înfrângere pe teren propriu

SCM Piteşti a fost învinsă ieri seară,cu 2-1 pe propriul teren de ACS Urban Titu.Argeşenii declaraseră sus şi tare înainte de începerea acestei ediţii de campionat că promovarea va fi pentru ei floare la ureche… Ceea ce s-a întâmplat însă în meciurile de până acum dovedeşte contrariul.În urma acestui rezultat au ajuns la 8 puncte distanţă de primul loc care este ocupat de Inter Olt Slatina.Gazdele au început bine meciul şi au deschis scorul după 20 de minute prin Voinescu care îl învinge pe Mişa cu un şut din interiorul careului după ce acesta respinsese în faţă un şut al unui fotbalist argeşean. Alb-violeţii au continuat să atace şi David putea majora scorul câteva minute mai târziu, însă şutul său din interiorul careului a trecut pe lângă poartă. Titu a egalat în minutul 34 prin Calofir care şutează de la limita careului de 16 m la colţul lung.În minutul 47 Calofir reuşeşte să facă dubla după ce Udeanu respinge o lovitura liberă de la 20 m iar scăpat din marcaj trimite din vole în poartă.SCM a mai avut încă o oportunitate de a obţine un punct cu zece minute înainte de final însă Albu a tras din 3m în portar.Cu cele 5 puncte acumulate, echipa de fotbal a Piteştiului se situeze doar pe locul 10 în clasament, în urma unor echipe de comune care au bugete la limita supravieţuirii şi care se mulţumesc doar să evite retrogradarea an de an.

SCM Piteşti: Udeanu – Alexe(min. 50 Vasilescu), Ştefănescu, Pîslaru, Vladu – Mustaţă(min. 69 Mihăescu), Mărgăritescu, Andrei David(min. 46 Neagoe), Coşereanu(min. 69 Lircă) – Voinescu, Albu. Antrenor: Adrian Neaga.

ACS Urban Titu: Mişa – Lupu(min. 85 Tuţă), Vlad, Oprea(min. 15 Moraru), Mirescu(min. 30 Rădescu) – Calofir(min. 79 Constantinescu), Ghenu, Moruz, Şerban – Niculae, Ionică Marinică. Antrenor: Gheorghe Becheanu.

Gabriela Neacşu/ FOTO Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

afc hermannstadt gaz metan medias 0 2 - fotopress24 (24)

Victorie clară pentru medieșeni la Pitești

Hermannstadt a pierdut ieri, pe teren propriu, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar