Acasă / SOCIAL / Jurnaliștii argeșeni au renunțat, pentru câteva ore, la pixuri și aparate foto și au pus mâna pe pistoale

Jurnaliștii argeșeni au renunțat, pentru câteva ore, la pixuri și aparate foto și au pus mâna pe pistoale

Vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a organizat „Cupa Presei la tir”, concurs ce s-a înscris în seria manifestărilor ocazionate de sărbătorirea aniversării a 193 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne. Pe o vreme capricioasă, jurnaliştii acreditaţi la Poliția Argeș şi-au dat întâlnire la poligonul de la Lăbuşeşti din Piteşti.Oamenii legii au transferat ziariștilor “responsabilitatea” tragerii în poligon, așa cum se întâmplă de câțiva ani buni. Între timp, unii dintre ziariști au devenit niște trăgători foarte buni. Este și cazul colegilor de la Curierul Zilei care au monopolizat primele poziții în clasament, atât la categoria Femei-Monica Sandu, cât și la Bărbați-Narcis Manole. Festivitatea de premiere a avut loc ulterior la Cercul Militar. Pe lângă jurnalişti, la concursul de tir au participat şi purtătorii de cuvânt de la Jandarmeria argeșeană, Liviu Sâia, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Mădălina Epure, şi de la Poliția Locală Pitești, Bogdan Aristănţoiu. Cei trei au primit, la rândul lor, diplome speciale.
Jurnaliștii, câștigători au fost următorii:
Băieţi
Locul 1 – Narcis Manole
Locul 2 – Adrian Sasu
Locul 3 – George Onea și Claudiu Popa
Fete
Locul 1 – Adriana Gândilă
Locul 2 – Monica Sandu
Locul 3 – Carmen Buliga
Tot în aceeaşi zi, la Stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, s-a organizat un meci de fotbal între echipa de fotbal a I.P.J. Argeş şi echipa procurorilor din cadrul unităţilor de Parchet din Municipiul Piteşti.

Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

AmbulanteNoi02

Noi ambulanţe la ISU Argeş

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar