Acasă / SPORT / Lecție de fotbal pentru CS Mioveni

Lecție de fotbal pentru CS Mioveni

fc arges - cs mioveni fotopress-24.ro (45)

Alb violeții au reușit să câștige categorig derby-ul loca, de pe teren propriu contra echipei CS Mioveni. Partida s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0, reușitele alb-violeților purtând semnăturile jucătorilor Andrei Panait și Eduard Florescu. Golurile s-au înscris în ultimele minute, atunci când defensiva oaspeților a ațipit puțin pe teren. În minutul 89, Florescu a executat un corner de pe partea dreaptă, mingea a fost respinsă, iar Panait a pus latul lateral stânga și a reluat din prima direct în vinclu. De la margine s-au arătat 4 minute de prelungire, iar oaspeții au sperat în zadar că vor egala. Când mai erau 50 de secunde din joc, elevii lui Augustin Eduard s-au mai distrat o dată cu defensiva visătoare a Mioveniului: Nila a avansat în dreapta, a trimis în centrul careului și Edi Florescu l-a învins pe Croitoru. În urma acesti rezultat FC Argeș se află pe locul șase cu 56 de puncte.

FC Argeș: Grecu – Tofan, Turda, Hreniuc, Șerbănică – Raul Costin, Panait, Ionuț Năstăsie(cpt) – Barbu, Vasile Gheorghe, Buhăescu. Rezerve: Popescu, Stan, Popa, Buleică, Florescu, Nilă, Mihalache. Antrenor: Augustin Eduard.

CS Mioveni: Croitoru – Kylien, Celea, Beța, Stoica(cpt)- Rădescu, Șerban, Lazăr, Boboc – Herghelegiu, Măzărache. Rezerve: Sima, C. Năstăsie, Trașcu, Ayza, Balint, Călin, Burnea. Antrenor: Daniel Oprița.

GABRIELA NEACȘU – MIHAI NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

suporteri fc arges amenzi (9)

Suporteri amendaţi de jandarmi

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar