Acasă / SPORT / Măsuri de siguranţă adoptate CS MIOVENI ŞI DINAMO BUCUREŞTI

Măsuri de siguranţă adoptate CS MIOVENI ŞI DINAMO BUCUREŞTI

În vederea disputării partidei de fotbal dintre C.S. Mioveni şi Dinamo Bucureşti în cadrul optimilor Cupei României 2014-2015 a avut loc la sediul Stadionului Nicolae Dobrin şedinţa de cooperare a forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică. In cadrul şedinţei de cooperare, la care au participat reprezentanţi ai Jandarmeriei Argeş, C.S. Mioveni, I.P.J. Argeş, I.S.U. Argeş, Poliţiei Locale Mioveni au fost stabilite toate detaliile privind organizarea si desfăşurarea acestui eveniment sportiv.
IJJ Argeş va asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică înaintea, pe timpul şi ulterior disputării partidei de fotbal cu un număr de 150 de jandarmi, cooperând cu poliţiştii din cadrul IPJ Argeş. Măsurile de ordine în incinta arenei sportive vor fi asigurate de 58 de agenţi ai Poliţiei Locale Mioveni .
Suporterii echipei C.S. Mioveni vor putea parca autovehiculele în parcarea din faţa stadionului, adiacentă străzii Nicolae Dobrin. Aceştia vor putea achiziţiona bilete de la casele de bilete situate la Porţile de acces spectatori nr. 1 şi nr. 2 .
Suporterii echipei Dinamo Bucureşti vor putea parca autovehiculele în parcarea Philadelphia şi Parcarea din faţa Sălii Sporturilor. Aceştia vor putea achiziţiona bilete de la casa de bilete situată la Poarta de acces spectatori nr. 3 ( intrare sala Sporturilor ). Recomandarea Jandarmeriei Argeş adresată tuturor suporterilor dinamovişti, indiferent dacă efectuează deplasarea din municipiul Bucureşti sau alte zone ale ţării este ca aceştia să pătrundă în stadion la Peluza oaspeţi pe la intrarea din apropierea Sălii Sporturilor .
Accesul în arena sportivă se va realiza în baza documentelor de acces pentru suporterii ambelor echipe începând cu ora 16.00 pentru a se evita aglomerarea .

Restricţii impuse de organizarea manifestaţiei:
– activitatea societăţilor comerciale din zona adiacentă stadionului şi din interiorul bazei sportive cu interdicţia comercializării băuturilor alcoolice în intervalul orar 15.00 – 20.00;
– de circulaţie rutieră: restricţionarea circulaţiei rutiere pe strada Turceşti în zona stadionului şi a Sălii Sporturilor.
Reamintim câteva obligaţii şi facem următoarele recomandări :
Spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către de la locurile de desfăşurare a competiţiilor şi jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive.
Spectatorii nu au voie sa introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participanţilor la aceasta competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incita la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Spectatorii au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.
Este obligatoriu a se supune controlului corporal preventiv efectuat de agenţii de securitate sau jandarmi; în acest sens spectatorul care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării fapte de natură penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu va mai pătrunde în arena sportivă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

FC Arges (2)

Alb-violeții pregătiți pentru confruntarea cu Petrolul Ploiești

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar