Acasă / EVENIMENT / Misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice Zeci de amenzi aplicate de jandarmii argeseni

Misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice Zeci de amenzi aplicate de jandarmii argeseni

În cursul acestei săptămâni (23-27 februarie), aproximativ 350 de jandarmi au acţionat în 59 de misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice la nivelul judeţului Argeş.
Jandarmii au aplicat 30 de sancţiuni în valoare de 9900 lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 10 sancţiuni în valoare de 1900 lei pentru încălcarea normelor privind pescuitul şi acvacultura, 9 sancţiuni în valoare de 7500 lei pentru săvârşirea unor contravenţii la regimul silvic, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
Jandarmii argeşeni au constatat în cooperare cu Poliţia 6 infracţiuni.
Personalul specializat al inspectoratului a desfăşurat activităţi vizând instituţiile de învăţământ din judeţul Argeş derulând în plan preventiv-educativ 12 şedinţe antiinfracţionale / antivictimale. Vizând acelaşi segment, jandarmii au intervenit în ziua de 27.02.2015 pentru aplanarea unui conflict între 2 elevi ai unei instituţii de învăţământ din oraşul Costeşti, aplicând fiecăruia sancţiune contravenţională în valoare de 100 lei, pentru participare la scandal.

M.N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar