Acasă / SPORT / Nebunie în tribune, spectacol pe teren. CS Mioveni – FC Argeș (0-1)

Nebunie în tribune, spectacol pe teren. CS Mioveni – FC Argeș (0-1)

cs mioveni fc arges

Piteştenii au câştigat derby-ul Argeşului, contra echipei CS Mioveni cu scorul de 0-1. Egalitatea a persistat aproape pe toată durata meciului, chiar dacă gazdele au jucat cu un om mai puţin încă din minutul 35 al primei reprize. Ionuţ Năstăsie a primit în faţă în flancul stâng şi a trecut în viteză pe lângă Szabolcs Kilyen, care l-a agaţat din spate şi a primit al doilea cartonaş galben, iar astfel a fost eliminat. Golul fabulous al victorie a fost marcat în minutele de prelungire. Adrian Şerban a trimis o torpilă de la 25 de metri central, iar mingea s-a dus direct în vinclu. La meci au asistat peste 6.000 de oameni. Galeria alb-violeților a făcut senzație în tribune! Pe lângă faptul că aceștia și-au încurajat favoriții non-stop, la începutul reprizei a doua au avut o coregrafie cu fumigene. La final de bucurie și pentru a le mulțumii că le sunt alături meci de meci, jucătorii de la FC Argeș și-au aruncat tricourile către tribune unde erau așteptat de suporteri. Următorul meci pentru formația lui Emil Săndoi va avea loc sâmbătă, contra echipei Juventus București de la ora 11:00.

CS Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Burnea, Celea, Ed. Stoica (cpt.) – R. Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, Coşereanu (Al. Neagu 88′) – C. Năstăsie (Ct. Alexe 40′), Val. Balint (Al. Popescu 80′)
Antrenor: Iordan Eftimie

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa (Vas. Gheorghe 73′), Hreniuc, Turda – Şerbănică, I. Şerban, Andr. Panait (Enceanu 49′), R. Costin (cpt.) – I. Năstăsie, Buhăescu
Antrenor: Emil Săndoi

GABRIELA NEACȘU / MIHAI N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

pp fc arges aerostar bacau

S-a spart ghinionul alb-violeților

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar