Acasă / SPORT / Nici victorie, nici înfrângere. FC Argeș face egal cu AFC Hermannstadt!

Nici victorie, nici înfrângere. FC Argeș face egal cu AFC Hermannstadt!

fc arges-sibiu 0-0 (260)FC Argeș a reușit să facă ieri seară șă facă egal cu echipa AFC Hermannstadt (0-0). Pentru alb-violeți este deja de al cincilea egal consecutiv în campionat iar suporterii au cerut din nou demisia antrenorului Iordan Eftimie, fapt care nu ne mai miră deloc. Sibiul a deţinut controlul jocului, în timp ce FC Argeș a aşteapt greşeala adversarului pentru a contraataca. În prima repriză nu s-a concretizat mari ocazii însă după ce au ieșit de la vestiar alb-violeții au încercat să deschidă scorul după ce Năstăsie a pasat perfect către Grecu iar apoi acesta a pătruns în careu pe dreapta şi a tras de la 10 metri puţin pe lângă vinclul colţului scurt. Sibiul a încercat din greu să deschidă scorul prin Tătar care a centrat din dreapta apoi Rusu s-a demarcat bine în colţul careului mic, însă a trimis peste poartă dintr-o poziţie ideală.  fc arges-sibiu 0-0 remizaFC Argeș a jucat cu un om în minus din minutul 82 după ce Robert Grecu a fost eliminat pentru un fault la Pamfile. După acest meci Hermannstadt revine pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte, unul mai mult decât Dunărea Călărași. De partea cealaltă,FC Argeș se află pe locul 9, cu 19 puncte. Tehnicianului argeșean i s-a mai cerut demisia, dar acesta pare să fi ajuns la capătul răbdării și a declarat imediat după meci că va discuta cu staff-ul administrativ pentru a vedea ce e de făcut. Eftimie a spus că nu exclude varianta de a renunța la postul de antrenor principal. Cert este după acest meci că spectatorii celor de la FC Argeș nu sunt deloc mulțumiți de situația actuală. Până nu va apărea o schimbare probabil nici echipa nu va merge într-o direcție bună!

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Cotigă, Vişa (Ct. Stan 46′), Şerbănică – Andr. Panait, R. Costin (cpt.) – R. Grecu, I. Şerban, I. Năstăsie (A. Popa 88′) – Nilă (Buhăescu 69′)
Antrenor: Iordan Eftimie

Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoica, Pamfile – Dâlbea (cpt.)(Boboc 46′), Dumitriu, Hergheligiu (I. Popa 80′) – Bg. Rusu, C. Neagu (S. Lupu 60′), Şt. Blănaru
Antrenor: Alexandru Pelici

M.N/ GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - pandurii (3)

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar