Acasă / SPORT / Nicolae Dică şi Mirel Rădoi la SCM Piteşti

Nicolae Dică şi Mirel Rădoi la SCM Piteşti

LIGA I - STEAUA - FC VOLUNTARINicolae Dică fostul fotbalist al echipelor FC Argeş şi Steaua este noul antrenor principal al echipei SCM Piteşti după ce Constantin Schumacher a semnat cu echipa de Liga I, Petrolul Ploieşti.
Acesta a fost prezentat oficial în cadrul conferinţei de presă care a avut loc astăzi la Primăria Piteşti. Nicolae Dică a semnat un contract pe un an şi jumătate având ca obiectiv promovarea. Colaboratorii săi vor fi Alin Popescu care va ocupa funcţia de secund, Cornel Cernea, antrenor de portari şi Dan Didiţă, preparator fizic. De asemenea, în afară de cei trei colaboratori pe care Nicolae Dică i-a anunţat, acesta a precizat că se va consulta în deciziile pe care le va lua şi cu Mirel Rădoi, fostul director sportiv al Stelei. Cei doi au colaborat la echipa Steaua, acolo unde Rădoi nu a putut fi trecut în acte ca antrenor principal pentru că nu avea licenţă. Din câte se pare, Rădoi ar putea fi directorul tehnic din umbră al grupării argeşene. Noul tehnician al echipei de liga a treia doreşte ca Piteştiul să revină cât mai repede în primul eşalon:
„Pentru mine este o onoare că mă întorc să antrenez la Piteşti. Prima mea experienţă ca antrenor principal va fi aici. Piteştiul mi-a oferit foarte multe. Deşi nu se află în acest moment într-o situaţie prea bună, echipa acestui oraş ar trebui să fie în prima ligă pentru că a dat foarte mulţi jucători fotbalului românesc. Îmi doresc să duc această formaţie cât mai sus. Le mulţumesc celor din conducere că s-au gândit la mine şi că m-au pus antrenor principal. Ştiu că am ca obiectiv să duc echipa pe primul loc. Sunt mulţumit de condiţiile pe care le oferă clubul şi am încredere că vom putea îndeplini obiectivul. Va fi foarte greu, dar nu imposibil.Vor veni Cotigă, Stancu, Şerban care a jucat la Viitorul în Liga I. Mai sunt şi alţi jucători pe care eu o să-i aduc la echipă. La echipă este şi Ciprian Tănasă, care a şi semnat. Îl ştiţi foarte bine pentru că a jucat la FC Argeş mulţi ani,a jucat şi în străinătate.Voi vedea pe data de 18 ianuarie când este programată reunirea lotului pe cine ne vom baza. Am la dispoziţie două săptămâni să-mi conturez lotul de 25 de jucători pe care voi conta până la finalul acestui sezon”.

Gabriela Neacşu/ Foto mediafax.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

WhatsApp Image 2019-03-01 at 17.47.17

Jandarmii prezenți la derby-ul local dintre FC Argeș și CS Mioveni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar