Acasă / EVENIMENT / O învăţătoare din satul Valea Corbului a snopit în bătaie un elev de 11 ani

O învăţătoare din satul Valea Corbului a snopit în bătaie un elev de 11 ani

Tratament revoltător aplicat unui elev de o învăţătoare din Argeş: femeia, care este şi preoteasă, l-a lovit fără milă pe copilul de 11 ani cu o vargă, pentru că era şmecher. Băieţelul a fost internat în spital cu vânătăi pe tot corpul şi acuză probleme de vedere şi ameţeli după ce a fost lovit în cap.
Pedeapsa violentă a fost aplicată la o şcoală din satul Valea Corbului, din comuna Călineşti. Băieţelul de clasa a patra a fost lovit pentru că a fost scos la tablă şi nu a ştiut să rezolve o problemă.
„El, pur si simplu, n-a scris un cuvant lizibil. În mod repetat…si ieri s-a acumulat, ce sa fac?”, a explicat învăţătoarea.
De frică, copilul nu le-a spus nimic părinţilor. Oamenii au aflat ce s-a întâmplat seara, când băieţelul făcea baie şi au văzut că este plin de vânătăi.
„Avea dureri de cap, ameteli, nu putea sa mai stea nici in picioare. Mi-a zis ca l-a batut de nu mai stia unde sa se ascunda. L-a lovit peste tot, in cap, peste picioare, cu ciomagul”, a spus Valeriu Banu, tatăl copilului. Copilul este acum internat în spital şi supus de medici mai multor analize.
„Parintii spun ca ar fi si un traumatism cranio-cerebral si in acelasi timp tulburari de vedere si ameteli”, a spus Emanuel Ionescu, medic la Spitalul de Pediatrie Piteşti.
Poliţia o anchetează acum pe preoteasa violentă, iar Inspectoratul Şcolar a trimis o comisie de anchetă la şcoală.

Ioana C. Foto-Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar