Acasă / EVENIMENT / Oameni răniţi în accidentele din Argeș

Oameni răniţi în accidentele din Argeș

După ce în noaptea de joi spre vineri un poliţist aflat în misiune a fost rănit într-un accident produs de un puştan cu BMW la Piteşti, în care alte cinci persoane au suferit vătămări corporale şi patru maşini au fost avariate, sfârşitul săptămânii trecute a fost marcat de alte şase evenimente rutiere soldate cu tot atâţia răniţi.

Primul a avut loc pe strada Nicolae Dobrin, unde Marius S., de 40 de ani, din Piteşti, circula cu un BMW dispre Trivale către Războieni. Din cauză că nu a păstrat distanţă în mers, a lovit un taxi condus regulamentar de Nicolae S., de 70 de ani, de asemenea piteştean. Şoferul BMW-ului a suferit răni uşoare. Al doilea accident a avut loc la Curtea de Argeş, unde Gheorghe B., de 76 de ani, din Albeştii de Argeş, conducea un microbuz către cartierul Ivancea.

accident mortal motociclist (1)Tot din cauză că nu a păstrat distanţa, pe strada Eroilor a frânat brusc pentru a nu tampona maşina din faţă, moment în care Emilia A., de 52 de ani, pasageră în microbuz, s-a lovit cu buza de spătarul scaunului. Cel de al treilea accident s-a produs la Buzoeşti, unde un copil de 10 ani se plimba cu bicicleta. Vrând să intre pe o uliţă, puştanul a virat brusc stânga fără să se asigure, fiind lovit de un Opel condus regulamentar de Marian A., de 32 de ani, din aceeaşi comună. Al patrulea accident s-a produs pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Piteşti. În timp ce circula cu un VW dinspre strada Paltinului către bulevardul Nicolae Bălcescu, Ionuţ Alexandru G., de 24 de ani, din Ungheni, l-a accidentat pe Florin A., de 43 de ani, din Berevoeşti, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

accident mortal motociclist (2)Victima avea o concentraţie de 0,41 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Cel de al cincilea eveniment a avut loc pe strada Făgetului din Curtea de Argeş, unde Vasile C., de 24 de ani, din municipiul Basarabilor, circula cu o căruţă dinspre strada Luncilor către punctul Odaie. Într-o curbă la stânga, Ioana B., de 81 de ani, tot din Curtea de Argeş, pasageră în atelaj, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Căruţaşul avea o concentraţie de 0,17 mg/l de alcool în aerul expirat. În toate cazurile victimele au suferit răni uşoare şi poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. În fine, ieri după-amiază, Ilarie Scurtu, de 72 de ani, din Braşov, circula cu motocicleta dinspre Câmpulung spre Dragoslavele. El a acroşat o vacă lăsată nesupravegheată pe şosea, a pierdut controlul ghidonului şi a intrat într-un parapet. Grav rănit, septuagenarul nu a putut fi salvat.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MirceaDraghici01

Suspansul continuă în Dosarul „Consultanţa”

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar