Acasă / SOCIAL / Paharele GOLDPLAST frumoase şi sigure

Paharele GOLDPLAST frumoase şi sigure

Paharele de vin produse cu tehnologia prin suflare reprezintă bijuteria coroanei, simbol al efortului continuu de cercetare şi inovare al companiei. Acestea au fost proiectate utilizând polimeri de ultima generaţie prelucraţi cu ajutorul unei tehnologii asemănătoare cu cea tradiţională folosită pentru obţinerea paharelor din sticlă. Paharele obţinute cu ajutorul tehnologiei prin suflare au un design elegant, sunt perfect transparente, ca şi cele din sticlă dar sunt incasabile, rezistente şi satisfac exigenţele celor mai experimentaţi somelieri asigurând o degustare perfectă.Destinate producătorilor de vin, restaurantelor, hotelurilor, firmelor de catering şi organizatorilor de evenimente. Adevăraţii iubitori de vinuri sunt persoane foarte speciale şi pentru a-i satisface este esential să ştim cum să transformăm fiecare degustare într-o călătorie. Culoarea, mirosul şi gustul fiecărui vin sunt redate impecabil, cu nuanţe aproape imperceptibile. Incasabile, şi totuşi la fel de elegante ca sticla paharele de vin turnate prin suflare satisfac cei mai pretenţioşi consumatori.

Paharele suflate în Tritan®, un polimer patentat de înaltă tehnologie
Având o formă asemănătoare cu paharele clasice, aceste pocale combină perfect un material inovator precum Tritanul cu tehnologia veche a turnării prin suflare. Linia conţine 6 modele diferite de pahare pentru diferite tipuri de băuturi: vin alb sau roşu, plate sau carbogazoase, cocktailuri şi băuturi spirtoase. Gama este completată cu un pahar pentru apă şi o carafă.Uşoare şi încasabile, cu un design precis, paharele turnate prin suflare reprezintă cea mai bună opţiune pentru noile tendinţe gastonomice care cer soluţii elegante şi totodată uşor de utilizat. Paharele suflate nu se sparg, nu se matizează şi pot fi spălate în siguranţă la maşină mai mult de 300 de ori. Sunt perfecte pentru cine formale sau mese cu prietenii şi în familie. De aceea surprind şi seduc atât profesioniştii din industria ospitalităţii cât şi consumatorii. Nu doar frumoase, paharele GOLDPLAST turnate prin suflare sunt şi sigure: nu conţin BPA, sunt reciclabile 100%, nu-şi schimbă caracteristicile sau își pierd transparenţa după contactul cu vinul sau alte băuturi şi garantează performanţe ridicate în orice condiţii.
Paharele turnate prin suflare fac parte din colecţia GOLDPLAST DrinkSafe® care prezintă o întreagă gamă de articole: pahare transparente şi colorate, halbe de bere, cupe şi carafe. DrinkSafe® s-a născut din nevoia unor pahare stilate şi totuşi rezistente: o linie de produse durabile concepute să fie la fel de elegante ca sticla, dar în acelaşi timp practice şi perfect sigure.Produsele sunt excelente pentru vin, bere şi cocktail-uri, perfecte pentru evenimente în aer liber şi cele mai exclusiviste locaţii care necesită un stil rafinat, asigurând, în acelaşi timp, o securitate maximă datorită utilizării tehnopolimerilor de ultimă generaţie.Transparenţa, adecvarea lor pentru contactul cu produsele alimentare, rezistenţa la expunerea la soare şi calităţile estetice de primă importantă fac ca această linie să fie alegerea ideală pentru a oferi un serviciu extrem de profesional şi pentru a străluci în orice ocazie. DrinkSafe® s-a născut din nevoia unor pahare stilate şi totuşi rezistente: o linie de produse durabile concepute să fie la fel de elegante ca sticla, dar în acelaşi timp practice şi perfect sigure.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

an scolar (3)

Jandarmii prezenţi la deschiderea noului an şcolar

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar