Acasă / EVENIMENT / Percheziţii la persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la Cîmpulung

Percheziţii la persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la Cîmpulung

La data de 28 noimbrie a.c., poliţişti ai Poliţiei Mnicipiului Câmpulung – Biroul de Ordine Publică şi Biroul Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectua 4 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Cîmpulung.

Activităţile au vizat trei bărbați cu vârste de 30 ani, 33 ani şi respectiv 25 ani bănuiţi că în luna februarie a.c. ar fi avut un conflict spontan în trafic și şi-ar fi adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare precum şi ameninţări.

În urma percheziţiilor au fost ridicate trei obiecte tăietoare precum şi obiecte deţinute fără documente legale de provenientă, în legătură cu care există indicii ca au fost folosite la săvârşirea infracţiunilor în cauză.

De asemenea poliţiştii au constatat două infracţiuni de furt de energie electrică pentru care au fost întocmite dosare penale pentru sustragere de energie electrică.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar