Acasă / EVENIMENT / Piteşteancă găsită fără suflare în locuinţa sa în condiţii suspecte

Piteşteancă găsită fără suflare în locuinţa sa în condiţii suspecte

Astăzi de dimineață, o femeie din Piteşti a fost găsită fără suflare în locuinţa sa situată în apropire de Piaţa „Ceair” din municipiu, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la madicina legală în vederea autopsierii.

1MOARTE SUSPECTA STR (5)Avea o rană la cap
Semnalul de alarmă a fost dat în jurul prânzului, când o femeie a sunat la 112 sesizând că Ecaterina Grigorescu, în vârstă de 76 de ani, pe care o îngrijea, nu răspunde la telefon şi nici la sonerie. La locuinţa septuagenarei, situată pe strada Florilor, au sosit echipaje ale poliţiei şi Detaşamentului de Pompieri Piteşti, precum şi o ambulanţă. Întrucât era încuiată, uşa casei a fost forţată de pompieri, care au găsit-o pe femeie căzută cu faţa-n jos lângă pat având o lovitură la cap, iar echipa medicală a constatat că era decedată cel mai probabil în urma unui infarct. În acest context au fost anunţaţi judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale, criminaliştii şi procurorul.

1MOARTE SUSPECTA STR (10)Moartă în condiţii suspecte

Din primele informaţi se presupune că rana de la cap ar fi putut surveni în momentul în care septuagenara a căzut şi s-a lovit cu capul de rama patului, dar anchetatorii au în vedere şi posibilitatea ca aceasta să fi fost victima unei agresiuni. Trupul fără viaţă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea autopsierii şi stabilirii cauzelor morţii, iar cercetările se vor desfăşura în funcţie constatările medicilor legişti.
1MOARTE SUSPECTA STR (7)Din cele discutate de anchetatori cu vecinii şi cu surorile femeii, Ecaterina Grigorescu provine dintr-o familie cu cinci copii şi mai are două surori (cele venite astazi la locuinţa ei) şi doi fraţi stabiliţi în Capitală, era văduvă de trei ani după ce soţul, fost avocat, a trecut la cele veşnice, locuia singură fiind îngrijită de o femeie şi are copiii plecaţi în străinătate. Deocamdată moartea acesteia este considerată suspectă şi se aşteaptă rezultatul autopsiei.

Val. N Foto/Video : Mihai Neacsu

Video : https://www.facebook.com/Foto-Press-24-178526288874661/?ref=bookmarks

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar