Acasă / SOCIAL / Poliţia Locală Piteşti mereu la datorie

Poliţia Locală Piteşti mereu la datorie

politia-locala-pitesti-8În perioada 01.08.2016 – 25.08.2016 , agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor .
Serviciului Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale, a acordat un număr de 501 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totala de 72.528 lei, in deosebi pentru parcarea / staţionarea neregulamentară a autovehiculelor. Agenţii au asigurat fluidizarea traficului in toate zonele unde s-au desfăşurat lucrări in carosabil.
Serviciul Control:
Au executat 673 de controale agenţilor economici si unităţi de alimentaţie publica , 150 pe disciplina in construcţii si 138 pe protecţia mediului, si alte acţiuni specifice, în care au acordat 35 sancţiuni contravenţionale .
Ordine Publică:
pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 288 sancţiuni contravenţionale, in valoare totala de 32 590 lei .
– au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în
comun. În perioada 01.08.2016 – 25.08.2015, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au aplicat un număr de 824 sancţiuni contravenţiuni, a declarat Ag Sup. ,Bogdan Aristanţoiu,purtator de cuvânt Poliţia Locală Piteşti.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SpitalCostesti01

Obligaţi să restituie banii

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar