Acasă / SOCIAL / Poliţia Locală Piteşti mereu la datorie

Poliţia Locală Piteşti mereu la datorie

politia-locala-pitesti-8În perioada 01.08.2016 – 25.08.2016 , agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor .
Serviciului Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale, a acordat un număr de 501 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totala de 72.528 lei, in deosebi pentru parcarea / staţionarea neregulamentară a autovehiculelor. Agenţii au asigurat fluidizarea traficului in toate zonele unde s-au desfăşurat lucrări in carosabil.
Serviciul Control:
Au executat 673 de controale agenţilor economici si unităţi de alimentaţie publica , 150 pe disciplina in construcţii si 138 pe protecţia mediului, si alte acţiuni specifice, în care au acordat 35 sancţiuni contravenţionale .
Ordine Publică:
pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 288 sancţiuni contravenţionale, in valoare totala de 32 590 lei .
– au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în
comun. În perioada 01.08.2016 – 25.08.2015, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au aplicat un număr de 824 sancţiuni contravenţiuni, a declarat Ag Sup. ,Bogdan Aristanţoiu,purtator de cuvânt Poliţia Locală Piteşti.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

CurteApelPitesti01

Pe perioada vacanței, instanţele vor judeca numai cauzele care au caracter urgent

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar