Acasă / EVENIMENT / Reținuți de polițiști după ce au au încercat să ascundă un accident

Reținuți de polițiști după ce au au încercat să ascundă un accident


IMG-20201106-WA0005

Un tânăr de 20 de ani, care nu posedă permis de conducere, şi un bărbat de 27 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii rutieri după ce ar fi încercat să ascundă un accident rutier. În dimineaţa zilei de 5 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără din comuna Popeşti, ar fi fost victima unui accident rutier, produs în cursul nopţii precedente.

Din cercetări, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti au stabilit că în noaptea de 04 spre 05 noiembrie, tânăra s-ar fi deplasat cu un autoturism, în calitate de pasager, iar în jurul orei 03:00, pe raza localităţii Popeşti, conducătorul auto, de 20 de ani, din Izvoru, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod.  Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto nu a sesizat producerea evenimentului către organele de poliţie, iar cu ajutorul unui alt bărbat, de 27 de ani, din Izvoru, ar fi mutat autoturismul în cauză, modificând locul producerii evenimentului rutier, cu scopul de a ascunde producerea acestuia. Totodată, din verificări s-a stabilit că tânărul care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, la momentul producerii evenimentului rutier, nu posedă permis de conducere.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 05 noiembrie a.c., tânărul de 20 de ani şi bărbatul de 27 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăză să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

pitestiul_inzapezit_fotopress24

Prima zăpadă în Argeș. Polițiștii vin cu recomandări

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar