Acasă / SPORT / S-a spart ghinionul alb-violeților

S-a spart ghinionul alb-violeților

pp fc arges aerostar bacau

FC Argeş a reșit ieri dupa-amiază să obțină prima victorie din returul acestui campionat. Alb-violeții s-au impus cu 2-1 în confruntarea de pe propriul teren cu Aerostar Bacău, formaţie aflată sub linia retrogradării. Piteștenii au reușit să deschisă scorul destul de repede prin Alin Buleică care a reluat în plasă o minge din interiorul careului, după o respingere în faţă a lui Potcoavă la şutul lui Cătălin Barbu. Replica moldovenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Alexandru Pop a avut şansa egalării, însă din poziție ideală, a trimis milimetric pe lângă poartă. La doar zece minute de la revenirea de la cabine, Bacăul a restabilit egalitatea în urma unui penalty.. În urma unui duel la minge între Alin Buleică şi Alexandru Pop, mijlocaşul argeşean a lovit primul balonul, însă l-a atins şi pe atacantul moldovean care a căzut în careu. Penalty-ul a fost transformat de Vraciu. După primirea golului piteştenii s-au avântat în atac. Năstăsie putea să mărească avantajul pe tabelă cu un şut de la 25 m care zguduie bara laterală!. Oaspeţii au scăpat încă o dată cu faţa curată la lovitura de cap executată de Cătălin Barbu, din centrarea lui Alin Popa. Cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar, Bogdan Vişa a centrat în careu, iar Nilă, venit lansat, a trimis cu capul în plasă. În urma acestui rezultat, FC Argeş a ajuns la 47 de puncte în clasament, reuşind să-şi consolideze poziţia a şasea a ierarhiei.

FC Argeş: Nic. Grecu – Tofan, Vişa, Hreniuc, Şerbănică, Andr. Panait(min.80 Vasile Gheorghe), Buleică(min.75 Alin Popa), Ed. Florescu, I. Năstăsie(min.80 Nilă), Ct. Barbu, Buhăescu (cpt.)

Aerostar: Potcoavă – Ţenea, Alin Mutu, Vişinar, Carabela, Răzvan Adăscăliţei(min.82 Drugă), Ionuț Chirilă, Vraciu (cpt.), Ciocâlteu(min.68 Ichim), H. Ilie, Al. Pop(min.74 Buhăcianu).

FOTO GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

cs mioveni marius stoica conferinta

CS Mioveni – duel acasă cu CSM Reșița

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar