Acasă / SPORT / S-a spart ghinionul alb-violeților

S-a spart ghinionul alb-violeților

pp fc arges aerostar bacau

FC Argeş a reșit ieri dupa-amiază să obțină prima victorie din returul acestui campionat. Alb-violeții s-au impus cu 2-1 în confruntarea de pe propriul teren cu Aerostar Bacău, formaţie aflată sub linia retrogradării. Piteștenii au reușit să deschisă scorul destul de repede prin Alin Buleică care a reluat în plasă o minge din interiorul careului, după o respingere în faţă a lui Potcoavă la şutul lui Cătălin Barbu. Replica moldovenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Alexandru Pop a avut şansa egalării, însă din poziție ideală, a trimis milimetric pe lângă poartă. La doar zece minute de la revenirea de la cabine, Bacăul a restabilit egalitatea în urma unui penalty.. În urma unui duel la minge între Alin Buleică şi Alexandru Pop, mijlocaşul argeşean a lovit primul balonul, însă l-a atins şi pe atacantul moldovean care a căzut în careu. Penalty-ul a fost transformat de Vraciu. După primirea golului piteştenii s-au avântat în atac. Năstăsie putea să mărească avantajul pe tabelă cu un şut de la 25 m care zguduie bara laterală!. Oaspeţii au scăpat încă o dată cu faţa curată la lovitura de cap executată de Cătălin Barbu, din centrarea lui Alin Popa. Cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar, Bogdan Vişa a centrat în careu, iar Nilă, venit lansat, a trimis cu capul în plasă. În urma acestui rezultat, FC Argeş a ajuns la 47 de puncte în clasament, reuşind să-şi consolideze poziţia a şasea a ierarhiei.

FC Argeş: Nic. Grecu – Tofan, Vişa, Hreniuc, Şerbănică, Andr. Panait(min.80 Vasile Gheorghe), Buleică(min.75 Alin Popa), Ed. Florescu, I. Năstăsie(min.80 Nilă), Ct. Barbu, Buhăescu (cpt.)

Aerostar: Potcoavă – Ţenea, Alin Mutu, Vişinar, Carabela, Răzvan Adăscăliţei(min.82 Drugă), Ionuț Chirilă, Vraciu (cpt.), Ciocâlteu(min.68 Ichim), H. Ilie, Al. Pop(min.74 Buhăcianu).

FOTO GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - cs mioveni fotopress-24.ro (45)

Lecție de fotbal pentru CS Mioveni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar