Acasă / EVENIMENT / Sancţiuni contravenţionale executanţilor de lucrări care afectează drumul public

Sancţiuni contravenţionale executanţilor de lucrări care afectează drumul public

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au desfăşurat mai multe acţiuni pentru verificarea legalităţii instituirii de restricţii/închideri de circulaţie pe drumurile publice a vehiculelor şi pietonilor, verificarea respectării condiţiilor impuse în acordul eliberat executanţilor de lucrări care afectează drumul public, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră pe raza municipiului Piteşti.
Aceştia au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale executanţilor de lucrări, după cum urmează:
O sancţiune contravenţională în valoare de 2.205 lei, aplicată conform art. 85 alin. 2 din HG nr. 1391/2006, pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor din str. Smeurei – str. Exerciţiu, o sancţiune contravenţională în valoare de 5.250 lei, aplicată conform art. 87 din HG nr. 1391/2006, pentru efectuarea de lucrări ce afectează drumul public, pe str. Nicolae Dobrin, fără a deţine acordul poliţiei şi o sancţiune contravenţională în valoare de 2.205 lei, aplicată conform art. 87 din HG nr. 1391/2006, pentru efectuarea de lucrări ce afectează drumul public, pe str. Calea Drăgăşani, fără a deţine acordul poliţiei.

12 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare retras

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale au acţionat pe raza de competenţă, ocazie cu care au aplicat 194 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.400 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ProtestGrefieri01

Grefierii au protestat

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar