Acasă / EVENIMENT / Şapte răniti şi patru vehicule avariate în localitatea Albota

Şapte răniti şi patru vehicule avariate în localitatea Albota

Şapte persoane au fost rănite şi patru vehicule avariate în urma unui accident rutier ce a avut loc, joi, pe DN 65, în localitatea argeşeană Albota!Carambol cu patru vehicule, joi, pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, în localitatea argeşeană Albota. În urma coliziunii, şapte persoane au fost rănite. Trei dintre victime au fost transportate la spital, celelalte, printre care şi o gravidă, au primit îngrijiri la faţa locului, ele refuzînd să meargă la spital. Trei autosanitare şi o autospecială cu apă şi spumă au ajuns rapid la locul accidentului. A ajuns şi descarcerarea, dar nu a fost nevoie să intervină.
„Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj B2, dar şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş au intervenit în localitatea Albota, la un accident rutier în urma căruia au rezultat 7 victime. 4 dintre ele au refuzat să fie transportate la spital, colegii mei acordându-le îngrijiri medicale la faţa locului. Celelalte victime, au fost transportate la Spitalul Judeţean Argeş pentru îngrijiri de specialitate”, a declarat pentru Mediafax Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.
Cele patru vehicule se deplasau în aceeaşi direcţie: Piteşti- Slatina. Unul dintre şoferi a vrut să facă stânga, să intre într-o parcare din zonă. Cele două maşini care se deplasau în spatele acestuia au oprit. Cel de-al treilea şofer, al unui microbuz plin cu pasageri, nu a frânat, producându-se astfel un carambol. Potrivit poliţiştilor, de vină pentru producerea accidentului se face şoferul microbuzului, care n-a păstrat distanţa în trafic. „Conducătorul microbuzului, pe fondul neatenţiei, nu a observat autoturismele oprite în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acestea. Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Mediafax Mădălina Sima, purtător de cuvînt IPJ Argeş.

Dan Badea Foto-Mihai neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DescinderiEvaziune01 (1)

Descinderi la evazionişti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar