Acasă / EVENIMENT / Șase răniți într-un accident produs la Poiana Lacului

Șase răniți într-un accident produs la Poiana Lacului

accident craiovei -pitesti-fotopress-24ro (6)Un grav accident rutier a avut loc într-o comună din Argeş, iar şase oameni au ajuns la spital.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 7.15 a dimineţii de azi. Georgeta J., de 43 de ani, din Piteşti, circula spre Vedea cu un Ford Focus. Ajunsă pe raza comunei Poiana Lacului, femeia s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare, încălcând linia continuă, care interzicea această manevră. Ajunsă pe contrasens, şoferiţa s-a tamponat frontal cu un Opel Corsa condus regualamentar din sens opus de Haralambie G., de 53 de ani, din Uda.

În urma coliziunii extrem de violente, şase oameni au suferit răni grave. Aceştia sunt Georgeta J., care s-a ales cu fracturi costale, Maria D., de 46 de ani, din Piteşti, pasageră în Focus pe locul din dreapta faţă, care a suferit fractură de şold stâng, Ioana P., de 41 de ani, de asemenea piteşteancă, aflată pe bancheta spate a Fordului Focus, care s-a ales cu fractură de cot drept, Haralambie G., care a suferit fractură de maxilar, Gheorghe R., de 42 de ani, din Vedea, pasager în Corsa, care are fractură de gleznă, şi Alexandru G., de 51 de ani, tot din Vedea, şi el pasager ăn Corsa, care a suferit fractură de bazin şi de femur stâng.

Întâmplarea a făcut ca martor la accident să fie un pompier de la Garda de Intervenţie Vedea, care se îndrepta spre serviciu. Acesta a oprit maşina, a sunat la 112 şi le-a acordat primul ajutor răniţilor până la sosirea ambulanţelor. Preluate de echipaje SMURD şi ale Ambulanţei Argeş, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Piteşti, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DescinderiEvaziune01 (1)

Descinderi la evazionişti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar