Acasă / EVENIMENT / Scandal monstru între două familii

Scandal monstru între două familii

ACCIDENT TRECERE PIETONI CENTRU (2)Un scandal monstru a izbucnit aseară între două familii din comuna Corbi care, culmea, sunt rude între ele. Un bărbat, băut şi supărat, a dat cu picioarele într-un tomberon şi în garajul unei rude, după care a plecat. Proprietarii, supăraţi de cele întâmplate, s-au dus la tatăl bărbatului să-i ceară bani pentru pagubele produse de fiul său. Acolo a izbucnit un conflict spontan şi tatăl a lovit pe unul dintre proprietari cu un topor în cap. Aceasta ar fi povestea pe scurt a încăierării.
Scandalagiu reţinut

Din cele discutate cu poliţiştii, am aflat că, după ce a consumat alcool, Ionel V., de 28 de ani, şi-a adus aminte că avea unele neînţelegeri cu un unchi de-al său. Ameţit şi în egală măsură îndărjit, cum se zice, de căutură, flăcăul s-a dus la casa unchiului, a rupt poarta, o parte din gard şi a deteriorat uşa garajului, după care i-a luat tomberonul de gunoi din curte şi l-a aruncat în stradă. Poprietarul a sesizat poliţia, iar nepotul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare. Totodată, Ionel V. a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de a se dispune măsuri preventivă.

Lovit cu toporu-n cap
Problema e că, ulterior, toată tevatura a continuat şi a luat o turnură mai gravă. Astfel, Ionică V., de 65 de ani, unchiul agresorului, şi Gheorghe V., de 62 de ani, tot unchi, s-au dus la Iliuţă V., de 56 de ani, fratele lor mai mic şi tatăl lui Ionel, cerându-i socoteală pentru fapta fiului, dar şi nişte bani în contul stricăciunilor suferite. Conflictul verbal dintre cei trei a degenerat în acte de violenţă, în sensul că Iliuţă a pus mâna pe un topor şi l-a lovit pe Ionică în cap, iar pe Gheorghe peste braţ. Răniţii au fost transportaţi la spital, iar oamenii legii urmează că stabilească încadrarea juridică a faptei.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

DescinderiEvaziune01 (1)

Descinderi la evazionişti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar